14 de maig del 2006

Amposta instal·larà una pantalla de 28 m2 per veure la final entre l'Arsenal i el Barça

La Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006 dedicarà una especial atenció a la final de la Champions League, que el FC Barcelona jugarà amb l’Arsenal a París, dimecres que ve. El pavelló poliesportiu d’Amposta serà l’escenari on es reuniran els ampostins i altres habitants de les Terres de l’Ebre que desitgin viure de manera col.lectiva la gran final de la Champions. En el pavelló hi haurà una gran pantalla, de 28 m2 de superfície, a través de la qual es podrà seguir el partit. Una mida important, si tenim en compte que la pantalla gegant que instal·larà el mateix Barça al Mini Estadi no serà molt més gran, amb 70 m2.
Amposta, en la seva condició de Capital de la Cultura Catalana d’enguany, ha estat elegida per Televisió Comtal i Comunicàlia (que agrupa 69 televisions locals de Catalunya) per enregistrar un programa especial, que serà emès l’endemà de la final i es podrà veure arreu de Catalunya. En aquest espai, titulat “Cap a París” i del qual s’emetrà cada dia una edició des de la capital francesa prèvia a la final i que acabarà amb l’emissió del programa especial des d’Amposta, es farà un seguiment de com s’ha viscut la gran final a Amposta, les opinions dels assistents al pavelló i, si es guanya la final, de com s’ha celebrat el triomf. Al nostre territori,la programació es podrà veure a través de Canal Català Ebre, però per a la resta de Catalunya serà distribuït per Comunicàlia a TV Comtal, Urbe TV, Tele Taxi TV, 25 TV, Canal Català Tarragona, TV Girona, Canal Català Osona, TV mollet, Tele Taxi TV Tarragona, Canal Català Central, TV Igualada, Canal Català Maresme, La Mañana TV, Pirineus TV, TV Rodonyà, Canal Català Costa Brava, TV Ripollès, Olot TV, L'Escala TV, Molins de rei TV, Canal Català La Selva i TV Vallirana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta