5 de maig del 2006

El nou partit Ciutadans de Catalunya es presentarà a Tortosa aquest mes

El nou partit Ciutadans de Catalunya, la formació "antinacionalista, d'esquerres, de tradició il·lustrada i per un bilingüisme real" en la que s'han implicat gent com l'actor Albert Boadella, Francesc de Carreras o Arcadi Espada, té previst fer una presentació pública a Tortosa durant aquest mes. En principi, seria cap al 15 o el 16 de maig. Abans, sota el lema "Neix el teu partit", Ciutadans de Catalunya es presentarà a Madrid (9 de maig) i a Sarrià-Sant Gervasi (11 de maig). En el cas de Tortosa, segons va publicar fa unes setmanes La Veu de l'Ebre, Ciutadans de Catalunya estarà integrat per diferents professionals de tots els àmbits i per alguns exmembres del PSC. La Marfanta ha pogut saber que entre aquests exsocialistes no es troba el professor d'institut Josep Pérez, per molt que molts ho hagin volgut insinuar...

Això és el que diu la Wikipedia, sobre Ciutadans de Catalunya.
-Web de Ciutadans de Catalunya

5 comentaris:

  1. Ahir, per casualitat, vaig descobrir que "Ciutadans de Catalunya" ha obert un blog dedicat a les Terres de l'Ebre
    (http://cdcterresdelebre.blogspot.com.
    Per cert! Si demanen un bilingüisme real estaria bé que els seus posts es poguéssin llegir en les dues llengües oficials a Catalunya.
    Quanta comèdia!!

    ResponElimina
  2. Dons la meva impresió personal, es que aquest nou partit polític es un veritable "Troyano" dirigit de Madrid....Ves per ón...!

    ResponElimina
  3. upps! perdoneu per la falta d'ortografia que he fet en l'anterior missatge!;)

    ResponElimina
  4. Pos jo, per més que em llegeixo el segon manifest no hi veig cap referència implícita a què aquest serà un partit d'esquerres.

    Al contrari, diuen que volen aplegar gent de "diferents tendències polítiques" i que volen que es preservin els "drets individuals dels ciutadans".
    Cap referència a la redistribució de la riquesa, cap referència a la equitat o a la igualtat d'oportunitats de totes les capes de la població segons els seus ingressos econòmics.

    Més que un partit d'esquerres sembla un partit liberal en el sentit tradicional (els del "laissez faire" i el "minimal state"), que a casa nostra s'ha associat sempre amb la dreta, per exemple CDC forma part del Grup liberal al Parlament Europeu i dins el mateix PP hi ha gent que es pot considerar més liberal que conservadora com Rato o Gallardón.

    Per a mi no és més que un partit de gent de "gauche divine" representat per classes acomodades que dificilment podrà representar les classes treballadores castellanoparlants del país i que no té més que un únic objectiu, impulsar (més encara) la catalanofòbia.

    ResponElimina
  5. Al Turtusí, com sempre, l'has clavat!
    Per cert, ja estàs per Turtuxa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta