20 de juny del 2006

Franquet acusa Pi de desconèixer el règim jurídic del minitransvasament

El regidor independent i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, Josep Maria Franquet, va acusar ahir Daniel Pi de desconèixer el règim jurídic del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT).
Franquet va voler contestar a l’article que el president del CAT va publicar en l’edició de diumenge d’El Punt. «Sembla mentida que el president del CAT desconegui el règim jurídic de la institució, perquè la llei 18/81 diu molt clarament que el minitransvasament és una concessió», va afirmar Franquet, que va recordar que la concessió va ser atorgada l’any 1987 per la direcció general d’Obres Hidràuliques.
«També és molt greu que Pi digui que el CAT no gestiona un transvasament, ja que qualsevol transferència d’aigua fora de la seua conca hidrogràfica és un transvasament», va afegir-hi.
«Si vol, ja li deixaré els meus llibres d’hidrologia, perquè se’ls estudiï», va ironitzar Franquet. El regidor, que va lamentar que Pi utilitzi el mateix discurs que feia servir el PP per justificar el gran transvasament, va negar que les obres pagades pel CAT hagin servit per recuperar l’aigua dels regants.
«Daniel Pi no ho sap perquè no és regant com jo, però la realitat és que fa uns anys van haver de fer l’elevació de la pedrera de Pinyol, que agafa l’aigua del riu i la posa als canals perquè, si no, no podríem inundar els arrossars del Delta», va dir.

El Punt (20-Juny-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta