31 d’agost del 2006

Diada del Bloc

Avui és el Dia del Bloc 2006. Com ens explica l'amic Manel Zaera, és una diada que se celebra per segon any, avui 31 d'agost. Es pot trobar més informació a la pàgina del BlogDay 2006. Es proposa, per al dia d'avui, comentar 5 nous blocs i enllaçar-los per donar-los a conèixer a la resta de visitants del bloc, així com altres accions que tampoc seguirem al peu de la lletra, per ser una mica rebels...
Però sí que us comentaré alguns dels blocs ebrencs que visito cada dia:
En primer lloc, el bloc de Manel Zaera, que és un bona manera per trobar i llegir interessants articles d'opinió sobre l'actualitat d'Amposta i de les Terres de l'Ebre, però també sobre política catalana, estatal i mundial, així com útils apunts sobre programari i noves tecnologies de la comunicació. Sens dubte, un dels blocs de referència de les Terres de l'Ebre, que en el meu cas visito més d'una vegada al dia.
També m'agrada molt el bloc d'At Turtusi al Maghrib, el bloc d'un tortosí que està treballant al Marroc i que no para de descobrir-nos les semblances i les diferències de la nostra societat i la gent que hi ha a l'altra banda de la Meditèrrania, però també a casa nostra. De fet, no us podeu perdre la reflexió que el nostre company fa sobre el dilema multicultural de Tortosa.
Sóc un habitual del bloc Basar de les Espècies, del meu amic Jaume Llambrich, de l'Ametlla de Mar. És difícil definir en què consisteix el seu bloc, perquè sé que faria curt. Així que millor ho descobriu per vosaltres mateixos...
No vull estar de tornar a recomanar-vos el bloc Somlosquesom, d'una colla de jesusencs que estan fent furor a la blocosfera del territori, amb una gran quantitat de frikades, fotos i vídeos totalment imprescindibles per fer-nos una idea de com fan qualsevol tipus de celebració.
Finalment, només destacar el bloc Bauen, que fan Daniel Gil i Aina Gionés, sobre biblioteques, arquitectura, innovació i internet. És un bloc que hem descobert recentment, i que visito molt sovint... En la seua última entrada, Gil ens comenta què li ha semblat el disseny del programa de les festes de la Cinta de Tortosa.

4 comentaris:

  1. Gustau,

    gràcies per la inclusió de Bauen en el teu Blog Day.

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Jo per la meua part intentaré actualitzar més sovint el meu bloc. Sortir comentat a n'este post en certa manera m'obliga a fer-ho....

    ResponElimina
  3. Hosti!!! uns bloguros addictes com natros i se'ns va passar per alt!!!! no seria per fer la pilota però natros també hauriem afegit lo teu!!! a l'igual que el de ManelZaera!! en estos 2 blogs estàs més que informat del que passa al nostre voltant més pròxim!!! i GRÀCIES per ser un dels elegits!!! fa molta il·lusió!!

    ResponElimina
  4. bé, jo també m'he sumat a la iniciativa... encara que tard! :D

    (i gràcies per la inclusió!)

    :P

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta