2 de novembre del 2006

Els candidats tarragonins, un per un

JOAN MIQUEL NADAL (CiU)
Onze anys més tard, Nadal ha tornat a guanyar les eleccions catalanes a la ciutat on és alcalde. Amb tot, CiU ha perdut gairebé un punt percentual, i també més de 2.400 vots.

XAVIER SABATÉ (PSC)
El conseller de Governació ha aconseguit millorar els resultats del PSC a Flix, el seu poble natal. El relleu del reusenc Lluís Miquel Pérez no ha tingut tanta sort a Tarragona ciutat, on el PSC ha baixat.

ERNEST BENACH (ERC)
El president del Parlament ha perdut suport a Reus, on ERC va rebre ahir 1.088 vots menys. Amb tot, els republicans van aconseguir mantenir el seu percentatge anterior, amb un 16,08% dels vots.

RAFAEL LUNA (PP)
El candidat del PP ha tornat a situar el seu partit com el tercer més votat a Roda de Barà, la seua població. Els populars hi han guanyat 40 vots, passant de 285 a 325. També han millorat el percentatge.

DANIEL PI (ICV-EUiA)
El regidor de Reus i president del CAT ha aconseguit millorar els resultats d'ICV a la capital del Baix Camp. ICV és l'única formació que ha crescut en percentatge (7,01%) i en vots (2.549).

El Punt (2-Novembre-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta