6 de novembre del 2006

Els lectors del bloc també han votat tripartit

Els lectors de La Marfanta que heu volgut participar a l'enquesta sobre quin és el millor pacte per a les Terres de l'Ebre us heu decantat majoritàment en favor de la reedició del tripartit. Aquest matí, un cop que s'ha confirmat que ERC ja s'havia decidit per pactar amb el PSC i ICV, he tancat l'enquesta on-line que havia convocat el 2 de novembre passat, l'endemà de les eleccions. Per tant, l'enquesta ha estat oberta menys de cinc dies. En total, heu participat 109 persones, dels quals 60 han votat tripartit PSC+ERC+ICV (el 55%). En segon lloc, amb 30 vots (28%) ha quedat el pacte CiU+ERC. Després, amb només 8 vots, la sociovergència (7%). 7 persones us heu decantat per un govern de CiU amb minoria (6%), i finalment, hi ha hagut 4 vots en favor d'un pacte de govern que unís les formacions que van donar suport a l'Estatut durant el referèndum (4%).

23 comentaris:

  1. Això vol dir que este bloc majoritariament el llegeixen socialistes i ICV.
    Hi han altres enquestes d'altres blocs que son principalment nacionalistes en que el pacte CIU+ERC han guanyat per golejada

    ResponElimina
  2. sòc d'ERC i sòc favorable al tripartit, crec que ha de primar un govern social per sobre de les propostes econòmiques que plantejaba CiU, el tripartit és mereix una segona oportunitat

    ResponElimina
  3. Comedianta; vols dir que no estaries més a gust a CiU que a ERC? Canviat de partit!!

    ResponElimina
  4. Com los hi entra a tots estos que es diuen d'ERC lo de Catalunya lliure fent a Montilla president?
    no soc la única dins d'ERC que pensa així!

    ResponElimina
  5. Un govern a on la meitat de les conselleries eren d'ERC i a on Carod era conseller en cap, no hagués estat d'esquerres i progressista? per favor!

    ResponElimina
  6. La Comedianta està rebotada pel fet que no va tenir molts de vots en l’assemblea del Baix Ebre, ella volia ser diputada d’ERC. Un consell: Sempre pots anar a CIU.

    ResponElimina
  7. A l'anonim,
    saps perfectament que jo no vull ser a cap Parlament de Catalunya. Un altra cosa es que accepte formar part dels darrers llocs d'una llista electoral per a donar suport a un determinat partit.
    Si tan sols me passes això pel cap, com tu dius, perquè estaria ara tan disgustada? Total, ERC a tornat a entrar al govern!

    ResponElimina
  8. Comedianta,
    Evidentment que aquest bloc el llegeixen més socialistes que ningú. I no d'ara, de fa temps. Jo soc votant d'ERC i també volia un pacte amb CIU, però estic aprenent i cada cop més ERC i els seus dirigents s'assemblen més a ICV, és a dir, un partit "filial" al PSC. Em sento enganyat!!!

    ResponElimina
  9. El que ha fet ERC és lamentable i penòs, ho sento, però jo ho veig així. No entenc l'actitud d'ERC quan el pacte ofert per CIU era molt millor, però de llarg, que el del PSC-PSOE de pepe Montilla.

    ResponElimina
  10. És normal que la gent de CIU esteu sempre valorant quantes cadires val un pacte o un altre. Però és millor menys poder que ser uns traïdors a les Terres de l’Ebre.El problema és que no teniu decència!

    ResponElimina
  11. Qui volia pactar amb el PSOE era CIU, ara us foteu... ja ja ja !!!

    ResponElimina
  12. Pos jo trobo que, per part d'ERC, aquest pacte és més arriscat que el de CiU+ERC així que això mostra que ells aposten per continuar en la linia d'esquerres que ja s'havia encetat. Prefereixo abans un govern d'esquerres (i us asseguro que no soc ni pro-PSC ni pro-PSOE) que un govern unit únicament per l'etiqueta de catalanista, que quan los politics es posen messiànics, el concepte de "Catalunya" és el mateix que el d'"Espanya"

    ResponElimina
  13. Respecto completament a la gent que en lo cor a la mà pensa com este últim anònim.
    I...que coquets! Al final tinc de donar la raó a n'aquells que diuen que un pacte amb CIU no hagués tingut de ser necessàriament més nacionalista.
    Però, si al final, és ERC la única formació política que veriatblement defensa el nacionalisme, què fa pactant en los espanyols?
    Què fa donant tan de poder a Montilla?
    L'històric d'este pesonatge és revelador:
    En contra de les seleccions catalanes
    En contra de la llèngua i la cultura catalanes (Fira de Frankfurt)
    I un llarg etc.
    I ara, que la jugada de buscar lo vot del cinturó de Barcelona (que no podem dir que és molt nacionalista que diguessem), no li ha sortit bé, au! lo fem President en més poder encara que en Maragall i a sobre los hi donem als socialistes la conselleria d'educació (no vull ni pensar lo que pot arrivar a passar en la història de Catalunya i la llèngua a partir d'ara)
    Si los dirigents d'ERC no s'haguessen venut pel poder, d'aquí a quatre anys, ja veuriem a on estaria ERC, però ara li auguro una devallada sonada.
    I quí perd en tot això????
    LO NACIONALISME CATALÀ

    ResponElimina
  14. I qui diu que el nacionalisme català sigue la millor apció? Jo estimo la meua terra, però crec que tant de catalanisme només afavoreix a ciutadans-ciudadanos, ja que la gent que creu que es dóna massa importància al nacionalisme i la independència es rebota i s'hi apropa. I això si que és perillós!!

    ResponElimina
  15. això dis-los-hi als espanyolistes quan los hi toques lo castellà o quan Aznar onejava la gran bandera espanyola totes les setmanes al mig de Madrid!
    Ells se poden sentir ben espanyols però nattros no mos podem sentir ben catalans??????

    ResponElimina
  16. Es clar que si...Pero, com ja deu saber; en democracia, el pensament es lliure...Encara no se'n ha donat veritat..??

    ResponElimina
  17. Pero procure quan vulgui expresar el seu pensament no ofendre als que gràcies a Deu no opinen igual que vosté...

    ResponElimina
  18. Perdoneu, però m'he perdut... Este comentari d'mc calan a qui anava dirigit??

    ResponElimina
  19. A la nostra estimada "Comedianta"

    ResponElimina
  20. Perdone sr.mc.calan, però aquí l'únic que ofen quan no té més arguments és vostè.
    Per n'això a casa meua no conseguim sortir al terrat per a poder arreglar les gotelleres!
    Sempres està plovent!

    ResponElimina
  21. Per aixó sempre li he dit que te que arreglar les seves gotelleres...Després torni quan vulgui....

    ResponElimina
  22. Jo també crec que a vegades la comedianta té argumentents "tirats pels pèls" o si més no raros... Se la veu molt concençuda de moltes coses quan sovint no ne té ni idea

    ResponElimina
  23. Estimada "Comedianta"...no m'agoti més ...si us plau! Faci cas , si mes no a qui li reclama pietat!! Pero pietat intel.lectual!! Faci el favor....Gràcies

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta