2 de novembre del 2006

Enquesta sobre la Generalitat que voleu

Això de votar no s'ha acabat! Però la primera enquesta de La Marfanta, tot i el que demanaven ahir alguns lectors del bloc, no serà per saber si La Comedianta Tortosina i McCalan s'han de conèixer en persona. Tenint en compte els resultats electorals, que obliguen els partits a reiniciar la política de pactes per formar govern, la primera consulta que us proposo és que opineu sobre quin creieu que seria el millor pacte de govern per a les Terres de l'Ebre. Podeu votar directament a l'enquesta, i argumentar les vostres opinions als comentaris de la mateixa enquesta o del bloc. L'enquesta romandrà activa fins que siga oficial el pacte definitiu...


Quin és el millor pacte de govern per a les Terres de l'Ebre?













PSC+ERC+ICV
CiU+ERC
CiU+PSC+ICV (van dir sí a l'Estatut)
CiU+PSC
CiU en minoria




Veure resultats
Veure comentaris
Interrogantes.com

17 comentaris:

  1. Pacte nacionalista!ERC+CIU
    És la meua opció.
    Encara que penso que la sociovergència ja està decidida des del Gener.
    Ep! m'en vaig a acabar de fer els panellets que encara me queden los de pinyons i sinó me'ls tindré de minjar per la Immaculada.
    Salut!

    ResponElimina
  2. ERC més CIU. L'esquerravergència

    ResponElimina
  3. Ja... El somni del Parnàs català. Després vindran els carnet per punts classe I (d'immigrant), classe X (xarnegos), classe sub C (catalans no soberanistes)... Més que el naixement d'una nació, podria ser el naufragi d'una nació.

    ResponElimina
  4. el millor per catalunya i per la seva salut democràtica seria el tripartit, son els que han tirat endavant l'estut i es mereixent desplegar-lo, tot i el que ha plogut, crec que es el millor.

    ResponElimina
  5. Ep!
    ERC no va dir que NO a l'estatutet?
    Ah, ja ho entenc, te refereixes al tripartit de CIU-PSC-ICV.

    ResponElimina
  6. pos guapa la meva es el T-R-I-P-A-R-T-I-T, i CIU no juga ni jugarà, tindreu que fer més campanya que al territori les coses no han anat com us esperaveu.Però es que la gent no olvida i per... i transvassistes 5000 vots menys, es lo millor de la jornada electoral.

    ResponElimina
  7. He llegit avui que lo flamant diputat per CyU Xavier Pallarés només ha aconseguit que pujon los vots de CyU a Arnes.A la resta de pobles de la Terra Alta CyU ha perdut a tots vots.Felicito a qui ha aconseguit este gran triomf!,de pas que faigo lo favor de no obrir gaire la boca al cap i casal de la Catalunya dels seus somnis,doncs amb lo seu discurs pobre i repetitiu llenguatge carent de vocabulari mos pot fer quedar amb lo més absolut ridícul a tots los terraltins.

    ResponElimina
  8. Dijous hi ha una manifestació a Barcelona a les vuit de la tarda i a la plaça Sant Jaume a favor d'un pacte nacionalista CIU+ERC.

    ResponElimina
  9. Dijous hi ha una tancada a casa de cadascú de la gent a favor del govern tripartit.

    ResponElimina
  10. va que vagin tots els transvasistes de les terres de l'Ebre i tots els que buscaben fotos i que coses no canviesin ,jo també em quedarè a casa, amb els BOTIFLERS no vaig en lloc, i els bons d'esquerra tampoc no aniran en lloc, però tranquils així ens anam coneixent tots.

    ResponElimina
  11. Quina vergonya!!! Mai aniria a manifestar-me amb els convergents a Barcelona, desprès de tants anys perduts amb ells a casa nostra.

    ResponElimina
  12. NOTICIA D'ULTIMA HORA -COMEDIANTA, HO SENTO PER TU QUE DEFENSABES L'ALTRA- ,

    TENIM TRIPARTIT!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  13. No veig perquè diu la comedianta que la sociovergència està pactada des de gener. Que tenies infomació privilegiada que ningú més sabia????? Quina sort que tens, noia... Per sort, eren rumors falsos, com passa molt sovint amb els rumors.

    Si al tripartit

    ResponElimina
  14. teniu raó, me vaig equivocar en això de la sociovergència.
    tindria d'haver pensat que a un traïdor(Mas) tan sols el pot vèncer un altre traïdor (Zapatero)
    Pobre Duran, avuí estava que no tocava vores!

    ResponElimina
  15. lo de que Zapatero es un traïdor es una perversitat, sols a l'alçada d'una persona com tu que deixa als seus a l'alçada del betun i l'hi fa pena Duran que com el Mas han venut el nostre territori, bueno no ho han aconseguit , ja que els que no tenim Sindrome d'Estocolm els em parat els peus, ves a afiliarte a CIU que ara es un bon moment(ja moltes cadires , i més que en tindran) i deixa esta a Zapatero que l'únic que va fer(que no es poc) es dir que Derogaria el PHN i ho va complir, els unics traidors amb el territori i amb tot el nostre pais son els teus amcs convergents, guapa!!!!!!!

    ResponElimina
  16. Aprobaré el estatuto que salga de Catalunya!!!
    Te sona????

    ResponElimina
  17. i a tu et sona la paraula negociació? no a tu et sona més imposició, oi?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta