14 de novembre del 2006

ICV també demana la delegació de l'Ebre, però ERC ja té garantit el Palau Abària

Continuen els contactes entre els partits que formaran el nou govern de Catalunya, però no parlem de contactes al territori, sinó de negociacions al més alt nivell. Les planes de política del diari El Punt confirmen avui que ERC ja té garantides les delegacions del Govern a les demarcacions de Lleida, Girona i les Terres de l'Ebre, mentre que el PSC proposarà els noms dels delegats a Barcelona, Tarragona i la subdelegació de Pirineus-Aran. Per la seua banda, ICV nomenarà el delegat de la Catalunya Central, encara que també havia reclamat la delegació de les Terres de l'Ebre, ja que en principi serem la única demarcació catalana que no tindrà un diputat ecosocialista al Parlament. D'altra banda, la intenció dels negociadors republicans és no donar a conèixer el nom dels delegats fins que la decisió no siga definitiva, però la realitat és que l'exdelegat Lluís Salvadó i l'exconsellera Marta Cid són els millor situats per ocupar el despatx del Palau Abària. Si no hi ha sorpreses d'última hora, el nou delegat seran l'un o l'altra.

12 comentaris:

  1. PSC a la banqueta! Al menys tindrem un d'ERC a la Delegació del govern.

    ResponElimina
  2. ERC 1 - PSC 0, toma, toma.

    ResponElimina
  3. Visca les batalletes de la guerra civil i els endolls

    ResponElimina
  4. Els sociates del territori estan molt dèbils. Les seves batalles internes: gerres entre els sabates, "control" polític entre Tortosa-Flix-Ulldecona, la submissió de Toni Espanya al poder de l'alcalde de Tortosa, la caiguda de la banqueta de Joan Sabaté i Paladella... ja no pinten res. I la pujada espectacular de l'alcaldessa d'Ulldecona de la mà del factotum Jaume Antich.
    Els relleus tortosins del poder sociata un desatre: Dolors Lopez (???), Bonilla ... res de res.

    ResponElimina
  5. Tortosa no té cap representant al Parlament, mentre que Antich el impulsor de la pèrdua del tren a Tortosa ha col·locat la seva candidata

    ResponElimina
  6. Cinto es pregunta pel relleu de Joan Sabaté a l'Ajuntament de Tortosa. El relleu es diu Toni Sabaté. El PSC canviarà un Joan per un Toni. A la província manarà un Xavier Sabaté a Tarragona i un Toni Sabaté a l'Ebre. Com sempre.

    ResponElimina
  7. Ja val la pena que us dediqueu a a jugar al guinyot, perque com a analistes politics us veig poc futur. Això va pels dos últims.

    A la resta dir-vos que una mica de calma, i si una cosa hi ha clara als sociates, es que la delegació es com el seu nom indica del GOVERN.
    Ni es ara dels sociates amb Miquel Castelló, ni serà d'esquerra ja sigui amb Marta Cid o amb Lluis Salvadó, es del govern.

    ResponElimina
  8. jajajajaajaajajajaja,
    l'últim anònim si que és un il.luso!

    ResponElimina
  9. Això ho deu dir perquè es del PSC, i així podran dir que ells fan, o ells desfan... se podran penjar medalles, vaiga

    ResponElimina
  10. (Teatro todo es puro teatro) yo el que dic a los de mes amunt que ERC ICV I PSC UN GOVERN i els altres com CIU al anfiteatre i no hi ha mes sigui de qui sigui el delegat encara que algun li "fotigue".

    ResponElimina
  11. TRIST i PARTIT 2, això és el que ens donarà d'imatge aquest nou govern. Que la delegació sigue d'ERC o de PSC és igual ... bé, més penòs seria si quedés en mans d'IC-V.
    Un cop fet el pacte tots estan a la mateixa menjadora i el poder els uneix.

    ResponElimina
  12. Hay cinto que estas dolgudet mira si vas a amposta i et coloca algun lloc el SR ROIG.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta