7 de novembre del 2006

La blocosfera ebrenca, avui a Ràdio Ebre

En pocs minuts, un grup de blocaires de les Terres de l'Ebre estem convidats als estudis tortosins de Ràdio Ebre (Cadena Ser) per enregistrar una tertúlia sobre l'eclosió de la blocosfera ebrenca. A part d'un servidor, que òbviament parlarà de La Marfanta i Freak-Ebre!, la periodista Sílvia Tejedor també ha convidat els blocaires Manel Zaera, Núria Menasanch (La Comedianta Tortosina) i Jaume Llambrich (El Basar de les Espècies), que pel que sé intervindrà per telèfon, ja que treballa a Tarragona. Per cert, Jacme ja té pràcticament tancat, amb Daniel Gil (Bauen Blog), el lloc de la trobada que els blocaires ebrencs celebrarem a Tortosa, el proper 3 de febrer de 2007. De moment, ens sentim a la ràdio, a partir de les 12.15 hores del migdia al 101.9 de l'FM, encara que Manel i Núria comenten que la tertúlia sobre els blocs anirà cap a les 13.30 hores...

8 comentaris:

  1. estaria bé que ho pengesseu després a internet, per poder-ho escoltar.

    ResponElimina
  2. si, estaria molt que es penjés a algún lloc, per als que no podem escoltar-ho. Potser els de la ràdio no us facilitarien una còpia del programa?

    ResponElimina
  3. pos sí que estaria bé que ho puguem aconseguir... Pots fer alguna gestió al respecte, gustau?

    ResponElimina
  4. Sí, sí, per fa...

    ResponElimina
  5. Ja he demanat la còpia del programa. La cosa és qüestió d'unes hores...

    ResponElimina
  6. què bé! :D

    gràcies per les gestions, gustau!

    ;D

    ResponElimina
  7. Sí, gràcies per tot Gustau!

    ResponElimina
  8. Gustau,
    ho publicaras a la Marfanta?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta