7 de novembre del 2006

L'estratègia de comunicació de l'Entrecultures molesta la premsa del territori

L'estratègia de comunicació que està seguint el Festival Internacional de Teatre de Tortosa, l'Entrecultures, ha molestat diferents professionals de la informació del territori. En primer lloc, perquè el festival es presentarà tard i malament, amb la programació filtrada a només alguns mitjans de comunicació i la difusió d'un avanç del programa a través del butlletí municipal, molts dies abans que es convoqués oficialment la premsa. En segon lloc, perquè una altra vegada el festival es presentarà primer a Barcelona que a Tortosa, que és on es fa l'Entrecultures. Així, el festival es presenta demà al migdia al Centre d'Art Santa Mònica, amb la presència del director de l'Entrecultures, Ricard Salvat, i el segon tinent d'alcalde de Tortosa, Sisco Lahosa, entre d'altres. En canvi, la presentació a Tortosa no és fins a les sis de la tarda, amb Salvat i l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, i també el regidor de Cultura, Francesc Juan. Crec que tot plegat ha representat una falta de respecte al conjunt de periodistes de Tortosa i la resta del territori. El pitjor és que hi ha precendents, perquè no és la primera vegada que passa.

3 comentaris:

  1. La verdad es que no debería de extrañarte, Gustau como bién dices existen precedentes de la conducta "dictatorial" del equipo de gobierno......... será que nos merecemos lo que tenemos, lo digo a título de reflexión.

    ResponElimina
  2. Jo no se a qui se li va ocórrer la idea de fitxar en Ricard Salvat.
    Fins aquí, el Festival de Teatre havia sigut un festival de caire popular on gaudiem de bones obres, les millors abastables pel pressupost que l'ajuntament posava.
    Ara, d'un festival pensat per mantenir la gent del territori actualitzada sobre el teatre català, estatal i una mica més, a un festival d'elit, amb una difícil popularitat i amb una temàtica més pròpia d'una ciutat molt més gran.
    Una "xuleria", si.
    Hem guanyat? Pedigrí pot-ser si. Però, hem perdut frescor i comunicació popular.
    Si al damunt és perd el respecte als professionals del territori, no és pot menys que criticar fermament les "élitades" de l'ajuntament. Lluny del poble i qualificables d'esnobisme
    I un record fraternal a la Cooperativa "La Finestra" que va construir des de zero el festival.

    ResponElimina
  3. el festival entrecultures és una estafa a les butzaques dels ciutadans de tortosa però com que ja no ve d'aqui....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta