8 de novembre del 2006

Tortosa promou el lloguer de pisos protegits entre els joves

Els joves menors de 35 anys que busquen pis de lloguer tenen a Tortosa l'oportunitat d'aconseguir un dels 17 pisos de protecció oficial que ha promogut l'Institut Català del Sòl. Els habitatges tenen entre 60 i 70 metres quadrats, amb dos i tres dormitoris, i s'han construït als números 34 i 36 de l'avinguda de Remolins. El termini de presentació de sol·licituds, que ha començat aquesta setmana, finalitzarà el proper 1 de desembre. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Ajuntament o a la Borsa Jove d'Habitatge, situada a l'estadi municipal. Per accedir als pisos és necessari tenir uns ingressos propis superiors als 6.000 euros o inferiors a 5,5 vegades l'indicador públic de renda d'efectes múltiples. Els habitatges formen part del programa d'Adigsa destinat a facilitar l'accés dels joves a l'habitatge. El preu del lloguer dels habitatges se situa per sota dels preus actuals de mercat, per afavorir l'accessibilitat.

El Punt (8-Novembre-2006)

2 comentaris:

  1. Me fa molta gràcia això... Quan hi ha notícies dolentes tothom venga a criticar!! I quan es diu algo bo ningí diu res...

    Pos ja ho dic jo: Molt ben fet, és una gran ajuda les joves!

    ResponElimina
  2. Ah! que ja saps el preu del lloguer..?? Jo de tú primer ho preguntaría...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta