8 de novembre del 2006

Tortosa estrena el nou enllumenat del nucli antic al barri del Rastre

L'Ajuntament de Tortosa ja ha estrenat el primer enllumenat públic que preveu el pla integral del nucli antic (Pincat) per al sector del Rastre. Concretament, l'Ajuntament ha instal·lat el nou enllumenat al carrer Mare de Déu de la Providència, en el tram situat entre la plaça Mossèn Sòl i el carrer Portal del Rastre. Les obres han consistit en la col·locació de 12 llums en forma de columna cilíndrica i tres metres d'alçària a la part esquerra del carrer; i de 12 llums en forma de braç, situades a la façana dreta del carrer Providència, a uns quatre metres d'alçària. D'altra banda, la instal·lació elèctrica s'ha fet soterrada, una mesura que prèviament va obligar l'Ajuntament a demolir algunes estructures i obrir rases noves al terra, per al pas de cablejat. Les obres, que han tingut un pressupost de 49.000 euros, també han inclòs la instal·lació del canal subterrani i dels conductors que abasteixen el nou enllumenat. La millora de l'enllumenat públic és una de les actuacions previstes dins del Pincat, que representarà una inversió total de 18,9 milions d'euros al nucli històric de Tortosa gràcies als ajuts de la llei de barris de la Generalitat.

El Punt (8-Novembre-2006)

6 comentaris:

  1. ohhhhhhhhhh, la primera GRAN obra del pincat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. I la resta del barri a les fosques. Per posar llum als carrers del Vall i Montcada, més de SET MESOS, des que ho vàrem demanar, tot un record.
    I els carrer Sant Domènec i la plaça dels Estudis, que es tenien de fer al 2006?.
    Ens van fer fora, per dir la veritat. Grans inversions ¡¡¡¡.
    Associació de Veïns Centre-Nucli Històric.

    ResponElimina
  3. Si senyors esteu abandonats i molt!
    Sempre promeses i més promeses...

    ResponElimina
  4. Lo casc antic fa pena i sembla un d'aquells puetos on ha hagut una guerra com kosovo

    ResponElimina
  5. Per il-luminar el que??

    ResponElimina
  6. ull que estos veins del nucli antic van a per totes , a per cert un membre de la entitat estaba detras de una taberna del renaixement i si no recordo malament ells van dir que no participarien en cap del actes no ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta