8 de novembre del 2006

El casal Panxampla inicia una recollida de signatures contra Tortosa Golf Resort

El Casal Popular Panxampla va anunciar ahir que divendres començarà una campanya de recollida de signatures en contra del projecte d'urbanització i camp de golf que la promotora Tortosa Golf Resort impulsa a la pedania de Vinallop. L'inici de la recollida de signatures coincidirà amb la concentració de protesta que han convocat a la plaça de l'Àngel, a partir de les vuit del vespre, i que inclourà una jugada popular de birles. De fet, la partida de birles està plantejada com una crida a defensar els jocs autòctons i un model turístic propi, respecte del golf i els models de desenvolupament turístic propis dels països nòrdics. «Amb les nostres accions volem denunciar aquesta invasió d'urbanitzacions i camps de golf que s'està produint en diferents punts del litoral de les Terres de l'Ebre, un cop que altres zones ja estan completament destrossades», va afirmar una de les portaveus del casal Panxampla, Rosa Andreu.
Així, Andreu també va criticar la possibilitat que Deltebre també puga tenir un camp de golf, i va lamentar l'arribada de diferents projectes que provoquen una «transformació excessiva» del territori. «A casa nostra hi ha altres alternatives per atreure els turistes, com la restauració de masos antics i la promoció del nostre patrimoni natural», va afegir-hi. D'altra banda, el també portaveu Jordi Curto va explicar que el casal Panxampla continuarà la recollida de signatures contra el camp de golf de Vinallop cada dissabte al matí, al mercat de Tortosa, i en els diferents actes que organitzaran en els propers mesos. El casal Panxampla també espera que l'Ajuntament els contesti les seues al·legacions al conveni signat amb la promotora, abans d'emprendre noves accions administratives o judicials.

El Punt (8-Novembre-2006)

22 comentaris:

  1. amb personatges com jordi curto tortosa no pot anar a cap banda. que volen? que les terres de l'ebre siguen lo patrc natural dels de barcelona per als caps de setmana? i la gent d'aquí mestrestant que farem?

    ResponElimina
  2. Ets un pèl simplista, i només llegeixes i entens el que t'interessa. Ja n'hi ha prou de xantatges "desarrollistes", a vore si entens que es qüestiona el model i que si anem cap a on anem la gent d'aquí, saps que farem?

    pos de futur poc, ja m'explicaràs quin futur proporciona un model de desenvolupament basat en l'economia terciaria absolutament, que oferix treballs temporals per salaris baixíssim i condicions precàries.

    ja m'esxplicaràs quin futur és este que fa que els jóvens no puguem accedir a un habitatge digne per culpa de l'especulació, en fi... no sé com ho veus, però t'asseguro que el que tu m'oferixes no és cap panacea.

    O sigue que comencem a tindre el debat que toca, que ja veus que no t'he donat ni un argument ecologista.

    M'agradaria que tu i els teus contestesseu en la mateixa línia que els arguments, perquè si uns donen uns arguments i els altres només saben contestar cap a una direcció... és una mica patètic el debat, la veritat.

    ResponElimina
  3. El problema de Cinto és que la seua ideologia neoliberal li surt pels poros

    ResponElimina
  4. lo que s'ha d'animar a es este poble, envers de l'especulació es que cedeixen els terrenys i habilitar les comunicacións, perque puguen vindre empreses perque la gent no tingue que anar fora a treballar i aixi es con se fa una ciutat tenin treball no oci per als que tenen les buxaques plenes i aniran en un tres i no res a altres ciutats a gastar els diners perque aqui no tenim res de res........................................................

    ResponElimina
  5. Ja que parlem de terrenys industrials, farem memoria.
    Desde la inaguració del polígon Baix Ebre, en vida de don Paco, a la ciutat de Tortosa no es va crear sol industrial. Amb el govern actual s'ha creat el Catalunya Sud en un punt neuralgic, dons ja conec alguna empresa, més concretament de transport, que a dia d'avui esta situada a Amposta que ja a adquirit terrenys al Catalunya Sud.
    Hem de creixer en tots els terrenys, i a veure si deixeu de mirar-vos el melic que us fara mal el coll.

    ResponElimina
  6. veig que quan se donen una serie d'arguments n'hi ha d'altres que ja no es manifesten tant o ha estat una casualitat?

    veient l'addicció dels foristes tinc certs dubtes...

    en fi, a vore si algú vol respondre...

    ResponElimina
  7. jajajajaja... mo foteu, si sou el mateix grupet d'inadaptats a la societat o potser és el mateix personatge que introdueix els missatges. No fotem i aveure si obrim els ulls que sou quatre en caiguda lliure.
    Sou una colla de conservacionistes que no oferiu model alternatiu a la nostra societat, sou els del NO NO NO NO permanent.
    Camp de Golf a Vinallop SI. Per què implica desenvolupament urbanístic amb les corresponents millores econòmiques que això comporta, per què implica turisme de qualitat al territori. Clar que els que esteu contra la construcció no penseu en que aquesta genera 300.000 llocs de treball directe a Catalunya i que és un dels motors fonamentals de la nostra economia... però bé... que hem de fer.... sempre hi haurà penya anti-sistema.

    ResponElimina
  8. Trobo molt bé que el senyors del Casal de Panxampla facin una partideta de bitlles...Pero que respectin als qui no vulguin jugar...

    ResponElimina
  9. No estic gens a favor dels anti-sistema. la violència sempre m'ha repugnat tan si és verbal com física.
    Però que la comunitat Europea és anti-sistema???
    Perquè que jo sapigue los hi ha donat un toc d'atenció bastant important a tots estos constructors radicals que tan sols veuen la carlota davant dels nassos com los burros.

    ResponElimina
  10. Sr. mc calan,
    vostè prefereix jugar al golf ans que a les birles???
    Vaiga! en lo divertides que son!
    Per cert, lo se iaio a què jugava al golf o a les birles???

    ResponElimina
  11. No se si encara el seu espirit "democrátic" arriva a entendre que hi han gustos per tot...

    ResponElimina
  12. Comedianta no facis demagògia. Que hi hagin alguns projectes assenyalats com irracionals per la Unió Europea no voldir que tots els promotors o la majoria d'ells siguin uns especuladors. Que passaria si gent com Subirats Berenguer, Gaton, Obredisa, Incoex, Güeche, Promocions Dertusa ...etc, deixesen de construïr al territori? (tots ells són tortosins i generen molts llocs de treball). Cal que afinem els comentaris contertuliana.

    ResponElimina
  13. Es que aquesta noia , creu que demagogia i democracia son sinónims...

    ResponElimina
  14. turisme de qualitat?
    kina qualitat, la dels treballs temporals i precaris que genera?
    La qualitat dels terrenys on s'instale el camp de golf, que quedaran totalment contaminats per les gans quantitats de pesticides i abonos?
    La qualitat dels preus de l'habitaytge que pujaran com l'espuma i seran inaccessibles per a la gent d'aquí?



    Per cert comedianta, tens una cacau mental k deu ni do. Antisistema no és sinònim de violència. es lo sistema actual lo que fa k prevalguen per damunt de tot, i k fa possible les animalades de l'especulació,la precarietat la temporalita, l'acumulació de la riquesa en mans d'uns pocs....
    així que festeu mirar i comença a entendre conceptes i idees basikes

    ResponElimina
  15. Comediantaaaaaaaaa...Certament et cauen per la dreta i per l¡esquerra...!! Fes t-ho mirar...

    ResponElimina
  16. Sr. mc calan,
    això és lo problema de dir sempre lo que es pensa sense pensar en agradar a tothom.
    Per un altra banda, crec que he demostrat sobradament no fer en cap moment la demagodia en la que vostè tantes vegades m'ha acusat ni el ser tampoc tan políticament correcta com vostè s'ha fartat de dir.

    ResponElimina
  17. Es que vosté te la virtud de no agradar a ningú...Com s'ho fa..??

    ResponElimina
  18. Què s'ha fet una enquesta a vostè mateix?
    Amplie una mica lo seu camp de visió home!

    ResponElimina
  19. especulació? no gracies,

    lo cacau mental lo porteu vatros.
    NO,NO,NO a tot no.
    No anem a votar perque estem contra les polítics,no volem res però ho volem tot sense donar res a canvi.
    Això si, lo papa mos paga la roba, la casa, los estudis i tot lo que fasse falta.
    Estos burgesos són incorregibles! Es que no saben en que gastar-se els diners!

    ResponElimina
  20. Ah que vosté es profetaaaaa??? Tal vegada visionaria..?? Haver-ho dit dona!! No vull publicitat ..Gràcies!

    ResponElimina
  21. realment comedianta, tens un cacau mental. estar contra el sistema és tan simple i clar com pensar que el sistema capitalista és la base de tots els problemes estructurals actuals. Ja m'estranya que una persona progre i d'Esquerra com tu no sigue antisistema, pensava que era la base de les esquerres. Potser estàs massa influïda pels tòpics, pensa-hi una mica.

    salutacions llibertàries

    ResponElimina
  22. Comedianta..Ja ha fet la partideta de "birles"'..Pot dirme si s'ha classificat per la final?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta