26 de novembre del 2006

Tortosa talla l'arbre del mercat del peix

L'altre dia vaig caure en què l'Ajuntament havia tallat l'arbre que hi havia a la plaça Barcelona, just davant de l'antic mercat del peix. Anys enrere, havia estat un arbre majestuós, que fins i tot es guarnia per Nadal amb llumenetes de colors. Però darrerament havia agafat una malaltia, i havia entrat en un procés de degradació semblant al de la mateixa plaça. La decrepitud del mercat del peix potser va acabar contagiant tot l'entorn... La regidoria de Serveis, Dolors López, va explicar-me divendres que havien decidit tallat l'arbre perquè estava malalt, i per evitar que algun dia caigués i pogués fer mal a algú. Els últims anys, l'arbre també s'havia convertit en el cau de centenars d'estornells, els mateixos que després envaïen el parc municipal. Ja està bé que l'hagin tallat, si estava malalt; de la mateixa manera que trobo bé que (d'una vegada) algú arrangi l'antic mercat del peix. Però algú ens hauria de garantir que cada vegada que es talla un arbre a la ciutat, l'Ajuntament en planta un altre...

10 comentaris:

  1. Quantes xerrades he fet baix d'aquell arbre, al quiosco del meu amic Joan !!!

    ResponElimina
  2. Joan ja no té el quiosc. L'arbre tampoc. La nyafra ruinosa del mercat del peix sí. Per a vergonya de totes les persones que visiten la nostra ciutat. Són el símbol de vuit anys d'incompetència.

    ResponElimina
  3. Fills de puta!

    ResponElimina
  4. Encara hi han classes a n'esta Tortosa!
    Mos preocupem per l'arbre malalt que hi havia al mercat del peix i ni paraula dels arbres que van tallar dissabte a Sant Llàtzer.
    Quin periodisme és este? Quan s'ha enviat la informació puntula i urgent lo mateix dissabte?
    Menys mal que els veïns van avisar a la guàrdia urbana i els va fer parar tot i que ja n'havien tallat al menys deu.
    Quina pena!
    Més informació al meu bloc.

    ResponElimina
  5. Núria, a la notícia següent parlo de la tallada d'arbres a Sant Llàtzer, i de l'entrada al teu bloc.
    A veure si ens llegim millor les notícies.

    ResponElimina
  6. La tallada d'arbres ; concretament 9 xoperes al Raval de Sant Llàtzer fou un episodi molt trist , consequència de la pura i dura requalificació dels terrenys del Ajuntament de Tortosa...Ara bé...es curiós que no potaven cap autorització de Medi Ambient per fer-ho...Com sempre..."xapuces" a les que ja ens té acostumats la nostra benvolguda Administració Local...

    ResponElimina
  7. Com ens agrada fer propaganda del nostre bloc, eh comedianta!!

    He entrat en dos comentaris i en els 2 (el meu bloc....)

    No passa rés, que cadascú pot fer el que vol, però m'ha sorprés.

    adéu.

    ResponElimina
  8. També pots pensar que el que volia no era fer-me propaganda del meu bloc, sinó que tothom pogués assabentar-se de la noticia.
    Ai,ai,ai... en esta manera de pensar se t'ha vist lo llautó.
    Tú saps la impotència i la ràbia que fa vore com tallen los arbres de sota-rail?
    Tú saps que quan vaig anar a fer les fotos hi havia gent plorant?
    Tan sols volia que la gent ho sabés.

    ResponElimina
  9. Amb comunicació ambs els Serveis Territorials de Medi Ambient, aquests argumenten que dintre del casc urbá la competencia per tallar arbres correspon a l'Ajuntament.. Si teniu arbres per tallar dintre del casc urbá ja ho sabeu..

    ResponElimina
  10. Altra cosa será definir que es el casc urbá...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta