26 de novembre del 2006

Tortosa perd la franquícia de Mango

A l'entrada anterior, em preguntava si, cada vegada que tallem un arbre a Tortosa, algú s'encarrega de plantar un altre. Això m'ha fet pensat en la denúncia que ahir feia al seu bloc La Comedianta Tortosina, sobre la tala d'uns arbres al raval de Sant Llàtzer. De fet, els tortosins a cada bugada perdem un llençol, no? Ha tornat a passar ara, amb el tancament de la franquícia de Mango que hi havia al carrer De'n Carbó. Primer va tancar amb el típic cartell de "per reformes", i després s'hi va instal·lar la botiga Forès Dona, que fins fa poc hi havia a l'avinguda Generalitat. Llavors, van començar obres en aquell local, i la gent es pensava que simplement traslladarien de lloc la franquícia de Mango. Finalment, als baixos de l'avinguda Generalitat s'ha instal·lat una sucursal de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM). Voleu que us expliqui un altre cas? En l'últim any, perquè tinguem una nova llibreria, Viladrich 2, hem perdut abans la llibreria original, Viladrich, i ara perdrem la llibreria El Temple. Alguna cosa ens passa...

12 comentaris:

  1. sabes por qué nos pasan estas cosas??. Estoy convencido de que es por nuestra forma de ser tan "particular" por eso vamos perdiendo poco a poco espacios y cosas que nos resultan entrañables.

    ResponElimina
  2. A vore, a mi que marxe una franquícia de roba, és com allò...ni me puja, ni me baixa...total entre Fores, Castellà i Mora, tenen copat el mercat textil de Tortosa...
    Lo que me fot es que els valencians vinguen a ficar-mos una caixa aquí...que vaiguen i la fiquen al mig dels invernacles de Murcia!!!! A vore si encara els hem de donar negoci !!

    ResponElimina
  3. A l'anònim anterior. La CAM ja fa bastants anys que estava a Tortosa, al carrer Cervantes. NO és cap novetat doncs.

    ResponElimina
  4. Ja ho sé que estava al Cervantes, i també al Mercat..i va plegar

    ResponElimina
  5. Oblides la llibreria Berenguer.

    ResponElimina
  6. Sabeu que passa a Tortosa que tota la vida ham mant quatre mamdamasos i sempre manaran ells i aixi ems anira, de se una quinta provincia es quedarem sen un poble que de tindre un port navegable i una estació de trens importan un parc unic i dos cines (DIEU QUE QUEDA!!!!! Res.....
    Els que tenen els diners sels gasten fora, perque queda millor dir he anat a barcelona a passa el cap de semana, a comprar, a tal concert i a tal obra de teatre i axi es fa un poble gran.

    ResponElimina
  7. No obstant ens queixem, tots vivim de "viejas glorias".

    ResponElimina
  8. Jo no estic d'acord en que Tortosa perd la franquícia de Mango. A tot cas, l'haurà perdut l'empresari que la tenía. Ell sabrà els seus números.

    I respecte al comentari de 10:38 AM , recordar-li que els més pudents d'aquestes terres sempre han fet això d'anar fora i que mai Tortosa ha estat 5ª provincia, ni ha tingut port navegable, ni l'estació de tren ha estat important més enllà de l'oli de BAU.

    Més realisme.

    ResponElimina
  9. Ja toco de peus a terra, era un PARLA PER NO CALLAR, si el carrecs que hem tingut,tenim i trindrem no estiguesin lligats dels !!!!!!!!!!Tortosa seria posada en MAYUSCULES i no la taparien amb lo cul, quan diuen el temps a les noticies.

    ResponElimina
  10. Però Tortosa s'i que va ser quinta vegueria, poc temps, però ho va ser.
    Hi ara? tots los socialistes que mos demanaven lo sí a l'estatutet dient-mos que lña vegueria de Tortosa era imminent, a on s'ha ficat?
    segur que ben amagadets baix d'una bona poltrona agraida.
    Que no enganyen més a la gent!

    ResponElimina
  11. un mamon menos

    ResponElimina
  12. Les actuacions de les franquicies son les que son...Mireu per internet les condicions mínimes que s'han d'assolir..Aqui ens manquen moltes de les condicions que ells imposen , i a sobre fer una despesa d'acord amb l'imatge corporativa que correspongui...Ah ! i pagant tú!! No es fàcil..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta