15 de febrer del 2007

El nou bloc d'Emigdi Subirats tradueix a l'anglès 'L'ombra rogenca de la lloba'

El blocaire Emigdi Subirats ens dóna a conèixer avui la posada en funcionament d'un altre bloc, Nessie School. La intenció de l'autor és incloure diferents entrades en llengües estrangeres, amb creació literària i incorporant els articles dels alumnes en anglès, francès, alemany i italià. De fet, cal tenir en compte que Nessie School també és el nom de l'acadèmia d'idiomes que l'Emigdi i la seua germana porten des de fa més de 15 anys a Amposta. A més, al bloc també hi haurà alguns poemes i creacions en algunes llengües minoritàries que l'Emigdi també coneix, com l'aragonès i l'aranès. Es tracta d'un bloc, per tant, força innovador, ja que a part de la creació pròpia també es publicaran els textos fets per l'alumnat. Per començar, al bloc podem trobar la següent traducció...

The reddish shadow of a female wolf

I’m the one who is called Romulus, a Roman
with tired, ironic, thoughtful gesture,
whose face is minted in coins.
Keen on Mahler, Mozart above all.
And the silence of the stars. I’m a thousand.

Llegeix el poema complet, clicant aquí mateix.

2 comentaris:

  1. A natros mo'l van fer llegir i comentar a les hores B de català!! Si en català ja tenia un munt d'"intríngulis" imagina't en anglés!! jeje!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona un altre cop!!!
    Ets un crack.Et felicito per aquesta iniciativa que a més permetrà els teus alumnes un contacte directe amb les noves tecnologies.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta