21 de febrer del 2007

Satisfacció a Flix, preocupació a la Ribera

L'alcalde de Flix, Pere Muñoz, va manifestar ahir la satisfacció de l'Ajuntament per l'aprovació definitiva del projecte per eliminar la contaminació química del pantà. «Ens hauria agradat que els terminis haguessin anat més ràpidament, però són tants els tràmits administratius que calia fer, que entenem que finalment les obres no puguin començar abans de l'estiu», va admetre Muñoz. L'alcalde va recordar que la solució de la contaminació química del pantà de Flix va començar a debatre's a partir del setembre del 2004, i que van marcar-se uns calendaris que només han sofert un «lleu retard». «Però el més important és que el procés no s'ha aturat en cap moment, sinó que la neteja de l'embassament tirarà endavant», va concloure.

>Aigua amb camions cisterna

Per la seua banda, l'alcalde de Móra la Nova, Joan Manel Sabanza, va insistir a remarcar la preocupació d'alguns municipis de la Ribera d'Ebre, que també havien demanat que Medi Ambient construís uns pous per garantir el subministrament d'aigua en cas de risc químic durant la descontaminació. De fet, el projecte de neteja preveu la construcció d'un sistema de pous a Campredó, per garantir el subministrament d'aigua als municipis connectats a la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT). «Però prescindeixen olímpicament de la gent que estem més a prop del pantà, i només ens parlen de la possibilitat de portar-nos aigua amb camions cisterna», va lamentar Sabanza. L'alcalde moranovenc, que també va advertir de la utilització permanent dels pous de Campredó per part del minitransvasament, va confirmar que també farà un seguiment de la gestió de l'abocador del Racó de la Pubilla.

El Punt (21-Febrer-2007)

1 comentari:

  1. A Móra la Nova el subministrament d'aigua no es fa del riu.No se per a que vol pous Sabanza.Del que si que hauria de fer un seguiment és de la mala gestió del macroabocador de Tivissa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta