19 d’abril del 2007

Bel (CiU) es compromet a prioritzar les polítiques sobre immigració i convivència a Tortosa

El candidat de CiU, Ferran Bel, va anunciar ahir que, si assoleix l'alcaldia de Tortosa, prioritzarà les polítiques per resoldre els problemes de convivència derivats de la immigració. «A Tortosa no hem afrontat la situació amb prou valentia, i ara se'ns està escapant de les mans», va afirmar Bel, que va recordar que hi ha barris on el 80% dels veïns són nouvinguts. «Nosaltres tenim molt clar què cal fer», va dir sense avançar quina serà l'orientació de la proposta de CiU. «És un tema difícil de tractar, però a Tortosa no hem fet res per acollir amb dignitat els 10.000 nouvinguts, i això està afectant els 30.000 veïns que ja teníem», va aclarir. Segons Bel, el 16% dels veïns que CiU ha enquestat durant el procés de redacció del seu programa electoral han valorat que l'Ajuntament hauria de solucionar els problemes de convivència i immigració. En aquest sentit, el candidat va detallar que fan falta més inspeccions per evitar la sobreocupació d'habitatges i el compliment dels horaris comercials, així com per garantir el bon ús de la via pública i l'escolarització dels xiquets.
D'altra banda, Bel va explicar que CiU ja ha fet més de 1.300 enquestes en tots els barris i nuclis del municipi, la majoria a peu de carrer, i que encara no ha acabat el procés de recollida de dades. Segons Bel, el 37% dels enquestats també han manifestat la seua preocupació per la falta de seguretat, i el 82% s'han mostrat partidaris d'implantar la policia de barri. Finalment, un 10% també voldrien que es prioritzessin les polítiques d'habitatge, amb pisos per a joves i pisos de lloguer amb preus assequibles. «A més, la gran majoria de respostes espontànies reclamaven més manteniment de la via pública i la millora de les instal·lacions esportives», va dir.
El Punt (19-Abril-2007)

3 comentaris:

  1. Bona idea lo d'anar pels barris demanant les opinions de la gent, llàstima que no hi ha ningú del partit, heu enviat hostesses... (al menys eren guapes
    Potser no era prou important...

    ResponElimina
  2. Endevamt Ferran ets el millo i guanyaras

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta