19 d’abril del 2007

El PSC de Tortosa es fa la foto al pavelló

El pavelló firal i esportiu de Remolins ha estat l'escenari escollit per fer la foto oficial de la candidatura del PSC de Tortosa. D'altra banda, el candidat socialista a la reelecció, Joan Sabaté, va anunciar ahir que ha assumit el compromís d'iniciar durant el 2008 la urbanització del carrer Llarg de Sant Vicent, a Ferreries, després de la seua última reunió amb les associacions de veïns.

El Punt (19-Abril-2007)

24 comentaris:

  1. a banda que el pavello l'hem pagat entre tots, ja m'agradaria saber qui paga l'aigua potable que han fet servir per mullar el terra només per la foto, ja que lo cel és clar i net.

    ResponElimina
  2. Si no m'han informat malament, crec que la foto va fer-se el dissabte a la tarde. Almenys, aquest dia també es van fer altres fotos en una plaça de Ferreries, la que hi ha al costat del CEIP Cinta Curto. I dissabte plovia. No tota l'estona, però sí en alguns moments...

    ResponElimina
  3. Un icone del PSC a Tortosa...Encara s'ha de pagar !

    ResponElimina
  4. Hi ha qui s'en va de vacances i demana un credit...prou de demagogia

    ResponElimina
  5. Hi ha una diferència molt substantiva. El que se'n va de vacances se'l paga ell...Aquí l'hem de pagar entre tots...

    ResponElimina
  6. La questio es fotre cullerada, el primer anonim sospita que han mullat el terra expresament per a fer la foto; que surten millor les fotos quan esta mullat?
    Per cert, a Jesus tambe les van fer el dissabte però, com sempre, quedem una mica llun.

    ResponElimina
  7. Mc calan, seguin aquest mateix raonament les administracions, mai no farien res si hu haguesin de pagar propiament elles. El pavello estara be o malament en funcio dels gustos, prioritats, i/o (desgraciadament) simpaties politiques de cada un, però penso, no perque els recursos siguen de tots..perque sempre es així.

    ResponElimina
  8. que faran amb el pavelló després d'Expo Ebre? Tortosa pot tenir 1000 milions de les antigues pesetes sense saber que hi farà? El seny i el sentit comú no es casen amb cap simpatia política anònim de les 3,48.

    ResponElimina
  9. L'endeutament galopant y el crack del Ajuntament de Tortosa ja no enten de simpaties politiques..Sencillament es tracta d'una situació de "facte" que es la que precisament es critica aqui..Gràcies

    ResponElimina
  10. Clar! És l'única cosa que s'ha fet a Tortosa en els darrers 8 anys... Tot un èxit!

    ResponElimina
  11. hostia tu com pasa el temps diria que fa uns mesos santa clara estaba tancat deu ser un error meu disculpeu .

    ResponElimina
  12. Gestio sostenible dels meus impostos,
    ja hu vaig escriure un altre cop, però hu repeteixo: desgraciadament les coses (accions, actuacions, obres etc. )massa sovint, es valoren no tant pel seu valor intrinsec i objectiu si no que en funcio de qui les fa o propossa. ( a tot el ventall politic )Es per aixo, que argumentava que, tambe el pavello, segons a qui, agradara segons la seva simpatia politica. A aquesta alçada de la pel-licula, realment hu duptes aixo?
    En moltes ocasions he pensat ( tot sommiant) l'ilustratiu i divertit que resultaria que, sobre una mateixa questio, tots els regidors d'un ajuntament fesen propostes cegues o plategesen solucions i sense consultar-ho ni a companys ni al partit, veuriem com funciona aixo que ara s'anomena transversalitat.
    Segu que a mes d'un de CIU l'hi agradaría el pavello on es (per exemple) i per algu-na del PSC la rotonda de l'hospital faria anys que funcionaria, o el pavello estaria a ferreries.

    ResponElimina
  13. No tenen ous de fer-se la foto dins... hehehe que encara els caurà lo sostre al cap!!!
    A lo menos no l'amortizarem però si ve una catastrofe ja tenim on amagar-mos.... que a la catedral no cabem tots.

    ResponElimina
  14. Al anónim de les 7;57 li diria que el Consistori de Tortosa no pot permetres el luxe de fer-se propostes a cegues. Aquesta transversalitat que propugnes segur que no seria efectiva per una sencilla raó : No som cap municipi especialment ric i no podem pemetren's segons quins luxes. Aqui no val a somiar !!

    ResponElimina
  15. La capsa de llumins que ha fet el senyo Sabaté servirà per enterrar-lo políticament, tems al tems.Salut i república

    ResponElimina
  16. Per molt gran que sigui el pavelló, no taparà les vergonyes del Sr. Sabaté. Ara sí, els 40M d'euros, que ha endeutat l'ajuntament (o sigui, a tots i totes), durant el seu mandat i resulta que per a fer una obra en 8 anys, resulta que també ha d'endeutar la EMSP, Sr. alcalde, vostè i el seu equip que l'envolta( i sense anomenar la nova llista que ha fet, que es un bluf) sou PATETICS.
    PD La comedianta faria un bon tandem amb vostè!!!!!! fichela!!!!

    ResponElimina
  17. Em sembla lamentable que un partit s'apropiï d'un bé públic. I més encara quan s'ha posat tota la carn en aquesta olla deixant sense substància los altres caldos (esport, cultura, carrers, casc antic, etc)

    ResponElimina
  18. lo Mausoleo Sabaté passara a la historia per ser l'edifici que va deixar endeutada tortosa per sempre.

    lo mes bo es que encara ni saben que fer en ell i tot per la modica cantitat de 1.600 Milions de les antigues pessettes. oleeeeeee

    ResponElimina
  19. Es pot dir de moltes maneres, però a tall d'exemple:
    " Envidia cochina "
    " La envia os corroe "
    " Ladran, luego cabalgamos "

    ResponElimina
  20. Mc Calan, respecte al meu escrit de les 7:57, deixem-ho estar que no m'he
    digut explicar be, o no hu has entes, perque atesa la contestacio, podriem dir allo de: ...." Si tienes hambre, por debajo de la puerta te paso un ladrillo....

    ResponElimina
  21. Mira que es difícil que un ladrillo pase por debajo de una puerta ehhhhhhhhhhh?? Aunque creo que un camello si pasa por el ojo de una aguja....

    ResponElimina
  22. mc cala , Mira si t'enteres poc, que continues fen bona la dita del "ladrillo" , te parlen de cols i contestes naps.

    ResponElimina
  23. Ja diuen que no hi ha pitjor sord que el que no vol entendre...

    ResponElimina
  24. Weno tranquils tots , el PSC-PSOE encapsalat per Sabate i la escuadrilla de les floretes i derivads , ja saben que posar despres de la Expo al Parc Firal i aixo es , un fumadero de hiervas aromaticas i sus derivados ,varios........aixi tornarem als temps on no traballava ni deu , i totom a fer lo que vulgui. Aixi sira la unica manera de dir Tortosa es sostenible i te una sostenibilitat .

    OLE tus huevos TALANTE, sapatero y sabate que diferencia HAY

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta