26 d’abril del 2007

Narbona admet al Senat els riscos de la neteja del pantà de Flix

La ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, va reconèixer ahir al Senat que la descontaminació del pantà de Flix té riscos mediambientals. A instàncies d'una pregunta del senador socialista i alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, la ministra va admetre obertament que el «perill» existeix, però va remarcar que l'Estat i la Generalitat estan treballant conjuntament «per definir el millor pla d'emergència possible». A més, Narbona va recordar que ara s'està portant a terme un control exhaustiu de la qualitat de l'aigua i de l'aire, ja que actualment també existeixen riscos. Sabaté havia comunicat a Narbona la gran preocupació dels pobles riberencs per la possibilitat que es produeixi algun incident durant el procés de retirada dels sediments contaminats, i especialment sobre els aqüífers de l'Ebre. En aquest sentit, el senador socialista va reclamar mesures per garantir la tranquil·litat dels veïns dels municipis de la zona. La ministra va afirmar que tothom tindrà tota la informació i va garantir que el procés de neteja serà transparent.

El Punt (26-Abril-2007)

2 comentaris:

  1. Trobo una mica estrany que cap grup ecologista; hagi fet cap observació en aquesta noticia. L’assumpte es verdaderament greu al haver material altament contaminant, i radioactiu i que obliga a fer nous pous com a subministraments de garantía en cas d’un accident.

    ResponElimina
  2. Crec que haguèssin pogut posar una botiga de roba per a joves,ja que crec que ha Tortosa en falten! hi han m´s botigues per nens que no pas per adolescents!!!
    Visca la Tortosa jove ( si ho podrà ser algun dia....)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta