18 d’abril del 2007

Tortosa adjudica les obres de reforma del carrer Sant Domènec

L'Ajuntament també autoritza l'ampliació del CEIP El Temple

La junta de govern local de l'Ajuntament de Tortosa va aprovar dilluns al vespre l'adjudicació de les obres del carrer Sant Domènec. El projecte, que pertany al pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat), dignificarà l'accés als Reials Col·legis i al nou complex cultural.

L'empresa Urcotex serà finalment l'encarregada de fer les obres de reforma integral del carrer Sant Domènec, que inclourà la renovació de tots els serveis. L'objectiu del projecte, que forma part del Pincat i tindrà un pressupost d'uns 200.000 euros, és dignificar l'accés principal al conjunt dels Reials Col·legis, a l'escola oficial d'idiomes i a la nova sala polivalent que s'ha habilitat a l'antiga església de Sant Domènec. De fet, Urcotex també va executar la rehabilitació d'aquest espai, que serà inaugurat divendres amb l'entrega de la medalla de plata de Tortosa al músic i compositor Rossend Aymí. D'altra banda, la comissió de govern també va aprovar la llicència d'obres perquè la Generalitat puga ampliar el CEIP El Temple amb tres línies d'infantil.

El Punt (18-Abril-2007)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta