29 d’agost del 2007

Castelló recorda al nou govern de Roquetes que també és responsable dels projectes que ara critica

El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Roquetes, Miquel Castelló, va afirmar ahir que el nou govern municipal hauria de mostrar «més respecte» per l'herència rebuda de l'anterior consistori. Segons Castelló, és intolerable que el govern presidit per Francesc Gas (ERC) haja criticat públicament la nova piscina climatitzada o el nou pavelló poliesportiu, projectes que van aprovar-se durant l'anterior mandat amb CiU també al govern de Roquetes i amb el suport de tots els grups. «El projecte tècnic de la piscina va ser aprovat per unanimitat, i ERC i els independents només van despenjar-se en el model de finançament», va dir Castelló. «No entenem que el nou govern insisteixi a parlar negativament d'un projecte que compleix els objectius de potenciar l'esport, el lleure i la salut», va afegir-hi. Castelló va recordar que Roquetes no pretenia fer una piscina olímpica. Tot i així, va remarcar que la nova piscina ha estat un èxit, i que ja s'hi han preinscrit unes 1.800 persones. «La piscina no pot ser un fracàs perquè és un equipament magnífic, que altres ajuntaments voldrien tenir, i no caldria anar gaire lluny», va assenyalar. El portaveu socialista va admetre un sobrecost addicional en les obres de la piscina i del pavelló, però va recordar que Gas havia suggerit obres complementàries, com la construcció d'un rocòdrom. Castelló va instar el govern de Roquetes a no buscar més «excuses», i va oferir la col·laboració del PSC per trobar solucions als diferents problemes de finançament.

El Punt (29-Agost-2007)

13 comentaris:

  1. Si kitriken; que kitriquen...!

    ResponElimina
  2. Paco tenia unes ganes legitimes, però desmedides de ser alcalde ara que farà pos ja veurem, però la gent de Roquetes no esta contenta.

    ResponElimina
  3. Erc va aprovar "El projecte tècnic de la piscina" que no vol dir que estigues d'acord amb el que es va fer després:

    Hipotecar Roquetes per fer una piscina faraònica al més aviat possible sense esperar subvencions, ni projectes de financiació factibles que servís de carta de presentació populista al relleu (hereu) de Mariano.

    "Ajos come" que diuen los castellans...

    ResponElimina
  4. Sr. o Sra. Accídia,

    Es que ERC no va governar a Roquetes molt i molt de temps ?.

    Jo havia escoltat a molts veïns de Roquetes orgullosos de la seus piscina. Ara resulta que és faraònica i ha hipotecat Roquetes per sempre més ?. Ara també és una obra pareguda al Recinte Firal de Tortosa ?.

    No sé si ho diuen els castellans, però m'agradaria conéixer la seua opinió del "pacte natural" que es va fer a la ciutat de Roquetes, per trobar un relleu a la magnífica labor que va portar a terme el Sr. Mariano Gil.

    Si no se'n recorda, ERC, CiU, PP i el "Sr. Alegret", tots contra el PSC i el Sr. Castelló, guanyadors indiscutibles de les eleccions.

    ResponElimina
  5. Jo, alferza31, visc a Roquetes i et puc donar la meva opinió com a Roquetenc actiu que sóc:

    No sé si aquests ho faran millor que els anteriors, deixem-los temps. Però el que sí et puc dir és que Paco ha fet de la figura d'alcalde de Roquetes una persona accessible i compromesa amb el poble.

    I jo sobre el tema de la piscina no he sentit a ningú del poble que n'estigui orgullós, la veritat. Ens acontetàvem amb una piscina i un poliesportiu per a la mida de Roquetes ...

    10

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Sr. Elmesies,

    Què vol dir vosté, que Mariano no va estar un Alcalde accessible i una persona compromesa amb la seua ciutat ??.

    I va guanyar les eleccions tantes vegades per majoria ??.

    Ara sí que no entenc res...

    Torno a reiterar-li que he parlat amb molta gent de Roquetes que està orgullosa de la nova piscina. Potser vosté és una de les persones amb les que no he parlat.

    Per cert, jo no vaig opinar de la gestió del Sr. Gas i la resta de membres de l'equip de govern. Suposo que "tots" els que es presenten a unes eleccions volen el millor per la seua població, també el Sr. Castelló.

    Jo només volia conéixer l'opinió que en té el Sr. o la Sra. Accídia del "pacte natural" que es va fer a Roquetes.

    Per cert, coincidïm amb aquesta persona en tot el que fa referència al Tradicionarius.

    Salutacions a tots dos.

    ResponElimina
  8. com sempre els progresistes i els conservadors.
    La gent de Roquetes no esta contenta en la picina, diuent per aqui.
    Pos jo dic que no(em consta) i a més la gent del carrer, lo que s'anomena poble, mai diu aixó ja que en principi la gent lo que vol es progresar i per dir que tot esta be i que "nadie se mueva" ja estan els cacics de sempre.

    ResponElimina
  9. A totes les poblacions on han hagut aquests "pactes naturals" (de tots colors) ha sigut per acabar amb el caciquisme.

    És la meva opinió.
    Dubto que estigueu d'acord amb mí, Sr. o Sra. Alferza31... però si vos fóreu d'un lloc (que els hi ha) on Psc sí estigués dins d'aquest pacte i qualsevol altre partit hagués quedat fora tot i guanyar les eleccions crec que sí seríeu de la parroquia.
    De fet, no ha fet això el tripartit conta CiU dos cops seguits?

    ResponElimina
  10. Pero es que independenment del qui hagi guanyat les eleccions, es ERC la qui somple la boca dien a tort i dret que amb al PP ni aigua, entre altres coses perque son espanyols clar.
    Pero, ja ho sabem: " a un poble no es el mateix.......
    Per cert, compara el tripartit amb el conglomerat del govern de Roquetes, amb Alegret i el PP, tu mateix accidia.

    ResponElimina
  11. Sr. o Sra. Accídia,

    Ara sí que m'ha "estorat".

    Mariano ha estat un cacic ?.

    I Paco hi va governar junt amb ell tant de tepms ?. És que també ho és ?.

    Mira, jo penso que tots els pactes postelectorals són legítims, per millorar el govern de les poblacions, però no cal anar al notari (CiU) ni fer tantes i tantes manifestacions (ERC i PP). D'Alegret no vull opinar, ja que per anar "contra" Castelló, hauria pactat amb el mateix Satanas.

    Sr. o Sra. Accídia, penso com Ximo que comparar el tripartit del govern de Catalunya amb el "totum revolutum" de l'actual Roquetes, és pixar fóra del test.

    Salutacions,

    ResponElimina
  12. Paco va governar amb psc fins que la política peculiar del Sr. Castelló i cia. va fer sortir a ERC de l'equip de govern.

    De fet moltes medalles penjades pels Psc's són projectes d'Erc (segur que al contrari també passará)

    No és pixar fora de test, sinó que no és tan radical el pacte tripartit com els que hi ha als pobles, es qüestió d'escala.

    Reitero que quan hi ha aquesta mena de pactes és perqué hi ha necessitat de fer front comú vers alguna cosa. Com més antinatural és el pacte més "fins als ous" està la gent.

    Finalment senyor no estic aquí per convéncer a ningú ni fer demagògia, sinó que com clarament indica l'enllaç que ens fa accedir aquí només exposo la meva opinió.

    ResponElimina
  13. Jo també exposo la meua opinió i mai he volgut "molestar-lo/a".

    Ara bé, no puc estar d'acord amb la "seua opinió". Quan la gent està "fins als ous" ho demostra a les urnes. Quan hi ha "pactes antinaturals" és per alguna altra raó ( dels pactants ), a vegades no massa clara.

    Bé, deixem-ho natros així i que Paco també es deixi d'allò que al seu poble ho venen fet i es dediqui a treballar per a "tots" els roquetencs.

    Salutacions,

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta