29 d’agost del 2007

L'Arxiconfraria promou un concert per restaurar el reliquiari de la Cinta

El primer majordom de la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta, Joaquim Homedes i Beguer, va presentar ahir el programa d'actes religiosos i culturals que l'entitat ha organitzat amb motiu de les festes majors de Tortosa. Els actes començaran el 31 d'agost amb la tradicional capta, amb què la Reial Arxiconfraria convida els veïns a participar en els festejos religiosos. Per l'endemà han programat una visita guiada a la catedral de Tortosa, a càrrec de la doctora en història de l'art i experta en la seu tortosina, Victòria Almuni. A més, la catedral també serà l'escenari d'un concert del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, dirigit per Jordi Casas i Bayer, que es farà el 7 de setembre a la nit. Homedes i Beguer va remarcar que la recaptació de les entrades, que costaran 10 euros, servirà per restaurar el reliquiari i l'urna de la Cinta. El primer majordom també va recordar que el pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler i Canals, serà l'encarregat de portar enguany el penó principal a la processó de la Cinta.

El Punt (29-Agost-2007)

1 comentari:

  1. Fa molts anys que em varen fer l’honor de ésser membre d’aquesta Institució tant tortosina...Estava com a membre destacat Don Joaquín Fabra Grifoll. Certament per qüestions que no venen al cas vaig acceptar-ho com un compromís personal. Desitjo que la Reial Arxicofradía de la Cinta d’avui, no s’hi sembli amb res a la que jo vaig viure i que pel bé d’aquesta Institució , hagi sabut evolucionar amb els temps..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta