29 d’agost del 2007

Dos dels concerts de les festes de la Cinta també s'han programat a Torredembarra

Avui m'ha trucat un amic per preguntar-me si era cert el rumor que corria per Tortosa, i que assegurava que el grup Fito y Fitipaldis actuarà a les festes de la Cinta. Evidentment, li he contestat que en principi no, o que com a mínim això no és el que ens van dir l'altre dia, quan l'Ajuntament va presentar-nos el programa d'actes de la Cinta 2007. El concert més important d'enguany serà l'actuació de Lax'n'Busto al nou pavelló firal de Remolins, el 8 de setembre, tot i que jo també destacaria el concert de La Troba Kung-fu al festival Músiques del Món. En concret, l'actuació de la nova banda de Joan Garriba, l'excantant de Dusminguet, serà el 4 de setembre, a la plaça del Carrilet. Com ja sabeu, tant el concert de Lax'n'Busto com l'actuació de La Troba Kung-fu seran gratutïts.
El que encara no us havia comentat és que Tortosa veurà Lax'n'Busto i La Troba Kung-fu només uns dies després que aquestes dues formacions hagin actuat a Torredembarra, a poc més de 100 quilòmetres de la nostra ciutat. En el cas de Lax'n'Busto serà aquest mateix divendres a la nit, mentre que La Troba Kung-fu actuarà l'endemà, 1 de setembre, en una nit de música en què també hi serà Rauxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta