30 d’agost del 2007

El 71% dels lectors que contesten l'enquesta de La Marfanta s'oposen al dipòsit submarí i la planta de gas projectats entre Vinaròs i Alcanar

Ahir al vespre va quedar tancada l'enquesta d'opinió que vaig habilitar a La Marfanta per saber quina és la posició dels lectors sobre el projecte Castor, que preveu construir un dipòsit submarí, un gasoducte i una planta de tractament de gas a la desembocadura del riu Sénia. Un total de 96 lectors van participar en el sondeig. En aquest sentit, els resultats són força clars, ja que el 71% dels lectors que van contestar l'enquesta diuen estar en contra del projecte. Amb tot, cal diferenciar entre el 67%, que diu que està en contra del dipòsit i la planta de gas sense cap matís més, i un 4% que afirma que està en contra si no es garanteixen compensacions econòmiques per al territori afectat. Tot seguit, ens trobem el 17% dels lectors que van respondre a l'enquesta, i que assenyalen que estan a favor amb la condició que hi hagi garanties mediambientals. També estan a favor, però sense condicions, el 8% dels que van contestar el sondeig. Finalment, un 2% dels lectors que van respondre l'enquesta es declaren indiferents sobre aquest tema. Gràcies a tots per participar.

Foto: Televisió de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta