23 d’agost del 2007

Han passat nou mesos i encara no hi ha cartell

Les obres de millora de l'avinguda Colom, que van començar al novembre de l'any passat amb un pressupost global de 180.000 euros, van deixar la cruïlla amb el carrer Llarg de Sant Vicent sense un cartell de direccions que servia per informar els conductors dels diferents itineraris d'interès. Era un cartell que s'havia de canviar, ja que encara hi figurava la UIC, quan la Internacional ja havia marxat de Tortosa. Però durant les obres, alguna de les màquines va topar amb el cartell i l'havia doblegat completament, deixant-lo inservible. Durant unes hores, els operaris van retirar el cartell però el van deixar al costat de la paret de la farmàcia Gamundi, com si l'haguessin de tornar a posar. Amb tot, van anar passant els dies i ningú va reparar ni reposar el cartell, que és realment necessari en aquest punt amb tant de trànsit. Ara ja han passat nou mesos i encara no hi ha cap cartell nou. Pot semblar una cosa sense importància, però hi ha molta gent que ens visita i que no sap quina direcció ha de seguir per anar cap a l'estadi, cap a Roquetes, cap al tanatori, cap a l'EMD de Jesús, cap a Móra d'Ebre...

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Caldria afegir que també en aquestos NOU mesos, no s´ha restablert el funcionamnet dels semàfors i falta conectar les noves faroles de l ántiga carretera de Valéncia.

    ResponElimina
  3. Es que a Tortosa les senyalitzacions son molt deficients. Son poques, mal ubicades, moltes no es veuen per tenir obstacles que els tapen,no consten la majoria de centres públics o de serveis i per arrodonir-ho fan publicitat d'un comerç confonent la seva funció. No vull pensar si tot el comerç de Tortosa s'anuncia en aquestes senyalitzacions oficials com pot esdevenir la informació donada.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta