9 d’abril del 2008

Els nous preus públics d'Expoebre enfronten el govern de Tortosa i el PSC

Els nous preus públics de la fira multisectorial Expoebre, que Tortosa farà enguany de l'1 al 4 de maig, han enfrontat el govern municipal i el PSC. De fet, els socialistes van votar en contra de la mesura en el ple de dilluns al vespre, una decisió que va provocar els retrets del regidor de Promoció Econòmica i Fires, Ricard Forés, per la gestió que havia fet el govern anterior. Forés va explicar que un informe de la interventora recomanava substituir les taxes anteriors per uns preus públics que ajudessin a cobrir els costos d'organització d'Expoebre. El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va valorar que la decisió és legítima, però va advertir que hi haurà increments importants, d'un 10% per a l'ús del pavelló de Remolins i de fins al 40% en el preu de les entrades per al públic. «Esperem que no siga dissuasiva», va dir Sabaté. Forés va replicar que també cal prendre «decisions impopulars», amb l'objectiu de redreçar els comptes del Patronat de Fires, ja que durant els últims anys del mandat de Sabaté es va duplicar el seu romanent negatiu. El regidor de Fires hi va afegir que enguany s'aprofitarà la plaça de davant del nou pavelló i que cada expositor tindrà dues places d'aparcament reservades.

El Punt (9-Abril-2008)

15 comentaris:

  1. aquestes són les polítiques de progrés d'ERC???

    ResponElimina
  2. Jo recordo de boca de Ferran Bel cap de l'oposició tortosina que si ell era alcalde faria gratuita l'entrada a l'Expo Ebre.
    Veig que continua en la seua linia de promeses imcomplertes des de que és alcalde, i en van.......ui si em falten dits a la ma per contar els incompliments de Bel.
    Ui, ui, ui que NO ho fa be, este xicot.

    ResponElimina
  3. ...I es que les obres faraòniques sense previsió de costos tenen aquest problema...
    Sr Sabaté: ...y ara que farem? Deixem que es podreixi , o s’ha de reflotar la seva obra emblemàtica ?

    ResponElimina
  4. La falta de previsió del govern de Bel porta a dir tonteries com les que va dir Fores al ple i les de l'anonim de les 11:18.
    Hi havia una feina feta i el govern de Bel se l'esta carregant per poc eficaços.

    ResponElimina
  5. El que tu anomenes obra faraònica, es quedarà petit per l'Expoebre, així que tant gran no deu ser.
    A la fira, ves i pregunta a la gent que prefereixen, aquest nou emplaçament amb el pavelló, o El Parque ple de cagades de coloms?

    ResponElimina
  6. Que la obra faraònica s’ompli per la ExpoEbre ho trobo molt bé, però per un cop l’any que s’ompli no n’hi ha prou... També s’hauria de preguntar als expositors i als visitants si troben justos els preus que se’n deriven pel seu manteniment..
    I es que quan es fa una obra, a mes de la inversió, s’haurien de preveure els costos de manteniment i les amortitzacions...
    Tots sabem a la llarga que passa si algú viu a un ritme superior a les seves possibilitats econòmiques..

    ResponElimina
  7. Expoebre
    nadaljove
    lo dels cotxes d'ocasió
    ....

    i cada tarde entrenen un munt de joves de basquet, handbol...

    tu a quina Tortosa vius 12:32?

    ResponElimina
  8. Amb nomes aixó vols tu pagar les despeses de manteniment ? En quin mon vius..?

    ResponElimina
  9. Suposo que els de l'ajuntament i les respectives families pagaran l'entrada!!! Si l'entrada es puja que sigui per tothom, a veure si ara ells per la seva cara tenen que entrar gratis

    ResponElimina
  10. 1:32
    Aixó mateix, no fem res de res i ja está, los domenges tothom a les montanyes i tortosa vuida.
    Se nota d'on vens xabal, pero tus maravillosos tiempos no tornaran, encara que hagueu guanyat vatros, la gent ha cambiat, encara que algun dia s'hagin pogut adormir (com en les eleccions municipals). La gent vol que es faiguen coses, i que es gasten els diners en fer coses per a la gent.

    ResponElimina
  11. Tu ets del que quan donen qualsevol cosa estas al davant de tot, i a sobre te'n emportes un bon grapat?

    ResponElimina
  12. A sobre aquest/a vol que es facin "coses", pero sense saber el qué ni pagar... Visca la festa!!
    Aquí no estem als Emirats Arabs...

    ResponElimina
  13. També s'hi poden fer mítings...

    ResponElimina
  14. Proposso una mostra-fira-exposicio-degustacio erotica a l'estil La farga de l'Hospitalet, ara que alla tenien problemes.

    ResponElimina
  15. Aja
    nana
    nananananana
    Ajà
    nanaaaa
    nanananana
    bimmmmmbim bim bim bim bim bim bim
    Ajè, ajaaaaaa

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta