3 de maig del 2008

Bel no anirà a la manifestació d'Amposta i Forés, sí

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va confirmar ahir que no assistirà a la manifestació del 18 de maig a Amposta, tot i que va remarcar que dóna «tot el suport» a la mobilització de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE). En declaracions a Ràdio Ebre, Bel hi va afegir que el govern tortosí s'oposa a la interconnexió de xarxes, però que prefereix no anar-hi perquè ningú puga acusar l'alcalde de Tortosa «d'instrumentalitzar la PDE, com passava en altres èpoques». En canvi, el seu soci en el govern municipal, Ricard Forés (ERC), sí que va confirmar que anirà a la manifestació d'Amposta. Forés, que va lamentar l'aparició de les pintades a la seu d'ERC de Tortosa, va afirmar que se sentia «entristit» pels fets, però que «comprenia» el malestar de la gent.

El Punt (3-Maig-2008)

7 comentaris:

  1. Manel Ferré , Marta Cid i Lluïsa Lizàrraga hi seràn a Amposta el 18 de Maig ?

    ResponElimina
  2. Marta Cid hi anirà, com sempre. Manel Ferré no hi anirà, perquè els convergents són transvasistes, són només contraris al transvasament del tripartit. La Lizárraga no hi anirà, perquè està a favor de la interconnexió, i perquè els amos del PSOE li han dit que no hi vagin, i obeirà com sempre fan els socialistes. Els d'ICV-TE sí que hi aniran. Els del PP no existeixen.

    ResponElimina
  3. com no ha d'obeir, lo sou es lo sou i en lo que guanya ara de diputada i en lo conreada que esta que a tot arreu la tracten com una reina, perque s'ha d'arriscar a perdre tot això? pel territori que l'ha vist neixe, no val la pena, deu pensar, primer jo, despres jo i un altre cop jo

    ResponElimina
  4. Per què ve Forés? Què vol? Què busca?

    ResponElimina
  5. Bel no anirà perquè els bons xiquets de tortosa no es manifesten ni alcen la veu. Ells tenen altres mètodes "més civilitzats"....

    ResponElimina
  6. Ferran Bel és un transvasita com tota la corda convergent de Tortosa, O es que encara no ho sabeu?

    Això sí, ell dona suport al moviment. No sé ke és més demagog si dir que dona suport a la PDE i està a favor de la interconnexió o dir directament ke és tranvasista.

    Ja van sortir escaldats fa 8 anys, no volen caure en el mateix parany.

    ResponElimina
  7. Quina alegria tinc de que vagi Forés.Ens salvarà de tots els mals

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta