9 de maig del 2008

Sabaté admet que hi podria haver més baixes al PSC

El president del PSC a l'Ebre, Joan Sabaté, va valorar amb «molt de respecte» l'anunci de dimissió de la coordinadora de Medi Ambient de la regional del PSC, Manela Serra, amb qui va parlar per telèfon dissabte. «La conec des de fa temps i em mereix tots els respectes com a persona i com a socialista», va dir Sabaté, que va destacar la «sensibilitat especial» de Serra per les qüestions mediambientals. Però Sabaté va voler matisar que la regional del PSC no té cap secretaria de Medi Ambient i que el càrrec de coordinadora no existia, si bé va afegir que hi havia una comissió de temes mediambientals, de la qual potser Serra s'encarregava de coordinar les reunions. Sabaté va afegir que tenen gairebé un miler de militants al territori i que, per tant, es podria «entendre» que hi hagués més dimissions per la posició del partit sobre la interconnexió de xarxes. «El PSC no és un partit monolític, però hem fet un procés intern i la majoria dels militants han entès que estem parlant d'una solució temporal, a causa d'una emergència nacional», va dir. «Rebutgem els transvasaments, però al PSC som solidaris, no neocarlins», va afegir-hi Sabaté. Segons el senador tortosí, al territori estem assistint al naixement d'un «neocarlisme basat en la propietat de la terra i els recursos naturals, vestit massa sovint amb una capa de progressisme».

El Punt (9-Maig-2008)

42 comentaris:

  1. Aquest Sabaté és un bon moixó. Parla de capa de progressisme, la qual precisament ell ha usat per enganyar uns quants. No dic tothom, ja que la ciutadania el va enviar a la banqueta i de quina manera! Quant al tema neocarlí, és un neologisme pel qual haurem de felicitar el seu intel·lecte!!! Em callo l'adjectiu que li diria, ja que Gustau l'esborraria.

    ResponElimina
  2. 13 - Manolita Serra. 53 anys. Una de les cares visibles de la plataforma en defensa de l’Ebre d’Ulldecona. És i ha estat membre de nombrosses entitats i actualment coordinadora de la sectorial de Medi Ambient de la Federació XVI del PSC a les Terres de l’Ebre.

    Font: Programa electoral del PSC a Ulldecona

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Jo ja fa uns quince dies que també em vaig donar de baixa...

    ResponElimina
  5. senyor sabaté; ara que ja ha degut llegir el comunicat de la fundació nova cultura de l'aigua i va deure sentir les declaracions del conseller baltasar dient que encara que plogués el suficient aquesta obra no s'aturaria, segueix defensant la interconnexió de xarxes com a una solució temporal, i segueix dient que això no és un transvasament?...

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. per què li dieu "senyor" a Sabaté?

    ResponElimina
  8. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  9. anònim 11.40:
    quan en una argumentació perds les formes passen dues coses:
    1.- l'argumentació que has utilitzat és perd i només queda l'insult o el despreci que has utilitzat.
    2.- dones peu als que busquen la confrontació bassada en l'insult, la demagògia i el menyspreu, per a rebatret amb el mateix nivell i sense poder oposar-te per ser com ells.

    Finalment, tot i està molt allunyat de la manera de fer del senyor Sabaté (PSC), i en aquests moments, de gairebé tots els altres partits representats a l'arc parlamentari català, res em farà, per molt enganyat o "traït" que em senti, perdre les formes o no acceptar altres maneres de pensar que no segueixin els meus ideals socials i polítics que tenen com a pilar fonamental la coherència i el compliment dels compromisos adquirits.

    ResponElimina
  10. Baltasar a tingut la barra de dir que encara que Noè tingués de tornara a traure la barca, ells farien igualment lo transvasament.
    Si no, de què viuria AGBAR ara que lo xollo de la vivenda se li ha acabat?
    Sr. Sabaté, de sequera d'emergència res de res. I la setmana que ve diu que encara plourà més.

    ResponElimina
  11. Baltasar no deia que havia resat a la Moreneta per a que plogués?
    I per a què li resava si igualment pensava fer el transvasament?

    ResponElimina
  12. De tota manera, "a Dios rogando y con el mazo dando", en el sentit en el que sempre he entés aquest refrany, és a dir, és bo demanar en oracions les coses, però al mateix temps cal treballar dia a dia per fer possible allò que demanem. I també en la pluja podem fer moltes coses, perquè és un fenomen que depén de variables que son al nostre abast produir: deforestació, ús d'elements químics, contaminació, etc.

    ResponElimina
  13. No és un problema de "neo-carlisme". És una realitat d'antic i caducat "estalinisme". El plans "quinquenals" els dissenyen una gerontocràcia despòtica il·lustrada, que tenen la certesa de què és el millor pel poble, ven lluny d'ell i afavorint certs interessos ("mafiosos" en l'antiga URSS?)coste el que costi. Això sí, apropiant-se de paraules com progès, ciutadania,...

    ResponElimina
  14. ja en parlarem comedieta si es farà tot això si plou molt

    recorda que baltasar i cia son experts en avui dir blanc i demà negre
    ahir sabaté deia que no havien mes baixes al psc i avui ja ha canviat de parer

    hi ha una dita popular que diu

    CADA VEGADA QUE PIXA CANVIA DE PENSAMENT

    ja veus que tots tenen problemes de prostata

    susanna abella

    ResponElimina
  15. No, si ja ho sé Susanna que tot era una excusa de mal pagador.
    Referent a l'anònim que diu que natros també podem fer altres coses a part de resar: Vigileu tots lo cel, nit i dia. Fem que el vigile la gent que viu per les conques internes. Tot serà que envien avionetes a des-fer els núvols!
    Penseu que esta getn són uns mafiosos.

    ResponElimina
  16. En lo que costa fer afiliats i lo poc que costa que es s’esborrin...!! Em sembla que quedareu tres i el cabo...

    ResponElimina
  17. Zaplana, acebes...quan plegarà el Sr. Sabaté?

    ResponElimina
  18. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  19. està plovent.... voleu dir que no serà com lo canal xerta-sènia, se faran les obres, algú s'omplirà les butxaques, i entre la radioactivitat i la merda de Flix, no s'emportaran l'aigua?

    ResponElimina
  20. Aqui lo de sempre, titulars tendenciosos, i la cleca aplaudint a rabiar. qui no xala mes es per que no vol !

    ResponElimina
  21. Els del PSOE rabien. I veig moltes veus obedients. En canvi, les direccions d'ERC i d'ICV han deixat en molt mal lloc la seua militància, que, en canvi, sí que està a l'alçada de les circumstàncies.

    ResponElimina
  22. Vaja, sr. Sabaté, quan va dixar vosté de ser neocarlí? Quan va arribar a senador, potser? Què és ara? neoisabelí?

    ResponElimina
  23. Los tossinos son tossinos!

    ResponElimina
  24. Ostia assegurada del PSC, el seu sectarisme, i el problema que tenen de personalitat i d'intel·ligència els passarà factura.
    Els passa que els de dalt són pocs i manen molt, i els de baix pobrets no pensen per a res. És com els SIMS, proposo el nou joc SIMS PSC

    ResponElimina
  25. Quan era alcalde ningú piulava. Quina colla de covards. Ara tots a picotejar com a corvs.

    Que tingui que defensar a la béstia ja té collons. Què lenta és la gent en aquestes terres per entendre les coses.

    ResponElimina
  26. avui un periodiste m'ha comentat això de que mos han dit "neocarlistes" i jo m'he quedat en cara de "i que cony vol dir això?", i li he preguntat "si això era bó o dolent" perque jo no tenia ni idea de que volia dir
    perdoneu però una no es tan sabuda com estos dogtes
    fa gracia perque estos mateixos que ara mos diuen "neocarlins", fa quatre anys, a alguns de la pde, mos van ficar el calificatiu de "troskistes",

    a vore si mos aclarim d'una vegada, ni carlistes, ni troskistes, ni res de res,

    gent normal i corrent que mos estimem lo territori on vivim i que diem lo mateix ara que fa quatre o vuit o dotze anys, això es lo que som

    i si algú te ganes de donar classes d'historia que se'n torne a donar classe al IES

    susanna abella

    ResponElimina
  27. Es un marujo que al que no li cau bé li diu troskista.
    A mi ja m'ho va fer fa 35 anys.... compta tu, ni sabia qui era este bon home víctima d'Stalin de la mà del PSUCquero Joan Mercadé.
    Si, del primer partit del menda este.
    Deu ser restes de l'stalinisme del PSUC, que dura... mireu Baltasar ... sembla de la KGB

    ResponElimina
  28. Senyor Sabater.

    Crec que hauria d'anar a Treballar a Barcelona, a una sucursal de La Caixa. Perquè ho fa molt bé!

    ResponElimina
  29. L'encarnissament i ensanyament vers Joan Sabate, d'alguns lectors d'aquests bloc no te parango i sento vergonya aliena; i els que ho fan de manera anonimna, nomes demostren la seva covardia i miseria humana. Tambe vull constatar, pel que pugue tindre de representatiu, que el nivell de desqualificacions i insults cap a l'esquerra en general i els socialistes en particular no es comparable a la que es fa i es feia (recordo aqui els insults en relacio al seu fisic a Sabate en les darreries del seu mandat) cap als altres partits i caps
    I si algu te prous arguments i detalls de fets que el/els fassin acreedors de tals qualificatius, que done la cara i ens ho esplique amb pels i senyals.
    Ja se que amb les normes d'us a la ma de La Marfanta, es dificil actuar, pero tambe s'hauria de poder aplicar el reglament del futbol, que es pot ensenyar targeta per reincidencia en les faltes.
    Que ningu s'obssesione en buscar la identitat sobre l'autor d'aquesta defensa. Nomes he parlat una vegada amb Sabate i va ser per a fer-li una critica.

    Sento fastic.

    ResponElimina
  30. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  31. Sí, sí, al Set Portes acompanyat del seu amic transvasista de Reus!
    Escolta Cuca, ell s'ho ha buscat...

    ResponElimina
  32. Sabaté, en lo seu discurs, justifica l'expoliació dels recursos dels que som políticament més dèbils en favor dels més poderosos. Ideològicament conté una càrrega ultrajacobinista que no té raó de ser en una regió com són les Terres de l'Ebre.
    Recordi, Sabaté qui l'ha votat. La gent de Barcelona no.

    ResponElimina
  33. Cucafera ; no mes voldria dir-li que aquest fàstic que vostè diu sentir, el poble de Tortosa licita i democràticament el va manifestar en les darreres eleccions municipals. Aquí no valen reglaments de futbol ni targetes grogues ni vermelles... Senzillament aquesta desqualificació ha estat majoritària...Ho vol mes clar encara ? Ho vol mes lícit encara? Ho vol mes elegant encara ?

    ResponElimina
  34. Fins i tot Jordi Pujol va acabar admentent que l'haver recolzat el PHN va ser un gran error. Sabaté, quan admetrà vosté el seu?

    ResponElimina
  35. Per cert ; qui no "piula" gens es Martin...Qué es de Martin ? Que diu Martín ? Quina moto te Martín?

    ResponElimina
  36. De moment Martin ha d'acotxar el llom, que feia anys que vivia de no fer res. Xupant del poble! Ara ha d'aguantar els nois de l'ESO!!! Ja li tocava que entre CCOO i el PSOE li han arreglat la vida. Aquest també és un bon moixó!!!

    ResponElimina
  37. 6:56, he contat fins a deu (i mes)
    abans de contestar-te, inclus he pesant en no fer-ho, pero sempre pot quedar allo de " quien calla otorga". Alla vaig:
    Em permeto estalviar-me els adjectius que em surtin de l'estomec i t'invito a que tu mateix agafes el diccionari i t'apliques aquells mes despectius.
    Per començar em dius barrut pel fet que he criticat a aquells que anonimament insulten Sabate, quant jo tambe soc anonim. Per lo vist no veus la diferencia entre unes
    critiques barroeres i insultants i una opinio -que pot ser equivocada-pero respectuosa; prou desgracia tens.
    Hi ha qui aixo de la etica i el respecte a la veritat ens ho creiem i ho practiquem encara que sigue amb pseudonim, i si jo dic que amb el Sr. Sabate nomes he parlat un cop en la vida, es perque es exactament aixi.
    Com et pots atrevir a plantejar-te si llepo la ma, els peus o el cul de Sabate, pero de que vas? som adults o nomes el fem?. Seria licit, que jo, despres de llegir-te digues que esperes privilegis, que llepes el cul als adversaris politics de Sabate, que ets un rencoros, un ressentit o estas rabios?. Doncs nomes tot l'anterior podria explicar la obsesio malastisa que demostra mes d'un. En qualsevol cas, per a mi, seria mes esplicable una actitut motivada pels sentiment que abans he dit, que no una actitut de defensa de les formes correctes d'expressio. Vull dir: es mes logic pensar que el que insulta ho fa per venjança que no el que preconitza el respecte per llepar res, i mes encara si precisament no s'identifica.
    Un altre dia si decas t'esplicare la meva trajectoria i els culs que he tingut de llepar o la meva situacio precisament per no llepar
    culs ni espolsar jaquetes.

    Quant a l'anonim de les 7:50,
    nomes dir-li que respecto el que diu...son opinions. El que jo no se, es si el poble de Tortosa, el que va manifestar a Sabate a les eleccions va ser fastic, cansament o desacord, en qualsevol cas, efectivament: licit i democratic, tant licit i democratic com el recolçament majoritari al Sr. Bel.

    ResponElimina
  38. Viva la Serraníaaaaaaaaaa!!

    ResponElimina
  39. Marin......era

    ResponElimina
  40. Cucafera, no te n'enteres. Que al Sr. Sabaté ja li van bé que hi hagin baixes, que ve Congrés de l'Ebre del PSC i estarà mogudet.

    Si s'esborra la gent que no és de la seva corda, ja li va bé.

    Com te penses que ha funcionat aquest senyor?

    Perquè el defenses? Ja és grandet, no, en tots els sentits de la paraula.

    ResponElimina
  41. Com hipotesi es perfectament posible que no me'n entere massa, ( sobre tot sobre si algu va a dinar al 7 portes o al mc donald's), ara be, -i salvan totes les distancies-quant les forçes de seguretat intervenen d'avant d'un inminent linxament a un presumpte delinqüent, que es el que passa? que la policia fa respectar la llei i preserva la integritat de l'assassi o que es possa a favor d'ell i justifica el que ha fet?
    A vere qui es el que no se'n entera.

    ResponElimina
  42. Si les forces de seguretat detinguessin los embusteros, quants de polítics de les nostres forces "progressistes" veuríem entre reixes!!
    Jo, per la meua banda, me sento embaucat. Vull que me tornen lo meu vot. On estan les forces de seguretat? On està l'administrador del bloc que pugue resoldre esta injustícia? Ara m'he d'esperar quatre anys i fer-me fotre. Si tot fos tan fàcil com esborrar el comentari d'un bloc...
    (P.D. l'últim comentari borrat no era meu)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta