8 de maig del 2008

Dimiteix la coordinadora de Medi Ambient del PSC de l'Ebre

Després que l'alcalde d'Ulldecona, Josep Lluís Millan, haja deixat ERC pel suport del seu partit al transvasament a Barcelona, ahir a la tarda es va produir la primera baixa a les files del PSC, i també des d'Ulldecona. La coordinadora de la sectorial de Medi Ambient de la regional del PSC, Manela Serra, va comunicar la seua dimissió «per motius ètics» i per «l'obligació moral» que implica haver estat una de les persones que van propiciar la signatura del Compromís per l'Ebre, el document que el PSC, ERC i ICV van signar a l'octubre del 2003 amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE). Serra, que va ingressar al PSC l'any 2004, poc després de la derogació del transvasament per part del primer govern de Zapatero, va recordar que va ser la primera persona a rubricar el Compromís per l'Ebre, ja que en aquell moment era membre de la comissió de relacions institucionals de la PDE. «És innegable que això que ha fet el PSC és un engany electoral, flagrant i davant dels nostres ulls», va lamentar. L'exdirigent socialista va dir que està especialment «dolguda» amb la candidata del PSC per Barcelona, Carme Chacón, que durant la campanya electoral va garantir que una victòria socialista deixaria els transvasaments «enterrats i al calaix». Serra va explicar que ja havia comunicat la seua dimissió al president del PSC a l'Ebre, Joan Sabaté, i que ahir a la tarda oficialitzaria la baixa per correu electrònic. A més, va assenyalar que altres militants d'Ulldecona i del territori també es plantegen donar-se de baixa, «que és el que hauria de fer la classe política de les Terres de l'Ebre per forçar un debat sobre el veritable reequilibri territorial».

Llegeix la resta de la notícia a El Punt

31 comentaris:

  1. El que cal es que tots los politics del territori , independenment de les sigles , i dic de TOTES les sigles , es plantegarse el futur de les nostres Terres ,i cal forçar un debat sobre el veritable reequilibri territorial que realment es el problema principal, parlan clar reversivilitat de tot i per a tots , per lo bo i per lo dolent.

    ResponElimina
  2. Em dol que els qui dimiteixin siguin els antitransvasistes. Es quedaran a la poltrona els Sabatés i companyia, que vendrien fins a sa mare si poguessin. No hauria de plegar cap antitransvasista!

    ResponElimina
  3. Ja era hora que el PSC s'esquerde. Però etic d'acord en `lo company/a de dalt, me dol que los que siguen coherents i persones, siguen los més antitrasvasistes!

    ResponElimina
  4. Les coses son clares:
    Quina part de la teua consciència s'aferra a les dictadures dels partits polítics que et fan anar per on tu no volies anar?
    Cap!
    És lo puto ego de si pots salvar el mon encara? De si lo souet et va bé per als carajillos? D'un nom forjat a base de sigles i baixades de pantalons?
    Pos estos i alguns més.
    Jo ho vaig tindre clar fa trenta anys, i no he comprat cap més butlleta de colorins.
    Un partit, una dictadura.

    ResponElimina
  5. Sra. Manela Serra, les meues felicitacions.
    Com és que sempre que s'ha de demostrar valentia, som les dones majoritàriament les que ho portem a terme?
    Potser el sexe dèbil, no és tan dèbil? O potser el sexe dèbil és un altre sexe?

    ResponElimina
  6. Felicitats Manela Serra! Apren sinyor Joan Sabaté, veig que s'estima més la cadira, abans que la terra.

    No al transvasament!

    ResponElimina
  7. Els del PSOE en posaran un o una de transvasista al seu lloc. Sabaté continuarà i tots i totes els i les transvasistes també.

    ResponElimina
  8. manolita, està molt bé que hagis dimitit, però he flipat prou quan he sabut que eres del psc i que tenies càrrec...

    tan de dir-mos que la Comissió esta no tenia res a vore en lo psc i després a resultat que un és responsable d'acció rural, l'altra de medi ambient... molt bé, molt bé.

    en di, vatros mateixos però a mi no em sembla massa correcte el que vau fer.

    ResponElimina
  9. L'únic que s'estima el senyor Sabaté és la seva cadira i el sou que té, i l'únic que ha fet els últims anys ha estat fer Alcalde al senyor Bel...fagi una reflexió i plegue que fins i tot Zaplana i Acebes ja ho han fet.

    ResponElimina
  10. Bon dia,

    Des del PSC d'Ulldecona volem manifestar que la Sra. Manela Serra va donar-se de baixa de la nostra agrupació fa mesos per desacords personals amb la gent de l'executiva local.

    Cap militant més ha fet petició de baixa.

    ResponElimina
  11. Ja estan los propis del partit posan a caldo a la seua pròpia ex-companya.
    I és que és comprensible. Los deixa a tots en evidència. A ells, i als altres partits transvasistes del tripartit.

    ResponElimina
  12. El PSC d'Ulldecona no diu tota la veritat. Manolita Serra no va donar-se de baixa, sinó que va sol·licitar lo trasllat a Tortosa perquè a Ulldecona no la dixaven traballar.

    ResponElimina
  13. Què fa la Comedianta contra el transvasament, a part d'incordiar? Va a les reunions de la plataforma? Va ser part activa del moviment social fa 5 anys? ho és ara? Militants dels partits que ells diu "transvasistes" han aguantat durant anys la plataforma a poblacions com la Ràpita i Amposta, i la continuen aguantant i tirant-la endavant. Que fàcil és parlar i faltar al respecte!

    ResponElimina
  14. Ara que fa esta dona, si fa un munt de temps que esta criticant als socialistes en noms i apellidos i anant a les reunions en ells per a despres fer servir la informacio, esta si que es una traidora.

    ResponElimina
  15. Manolita Serra va explicar que ja havia comunicat la seua dimissió al president del PSC a l'Ebre, Joan Sabaté, i que ahir a la tarda, 7 de Maig 2008 oficialitzaria la baixa per correu electrònic.

    PSC d'Ulldecona diu que la Sra. Manela Serra va donar-se de baixa de la nostra agrupació fa mesos per desacords personals amb la gent de l'executiva local.

    Oficialitzar: Fer esdevenir oficial (una cosa).

    ResponElimina
  16. Mira, ara he picat!
    Resulta que sí, que vaig ser del moviment antitransvasista fa cinc anys.
    Resulta que quan me vaig presentar com alcaldesa de la ciutat de Tortosa, ho posava ben claret al meu programa.
    Tan clar com que no m'ha calgut tornar a comprar les banderes transvasistes perquè encara les tenia ben guardadetes a casa.
    Potser no vaig a totes les reunions, ni a totes les manifestacions, però des de a on arribo, faig lo que puc. Sempré ho he fet, i sempre ho faré.
    Tots, absolutament tots, siguem del partit que siguem, i en la mesura de les posibilitats que tinguem, hem de fer el possible per a evitar l'expoli del nostre riu.
    Jo, als matins, que estic lliure, me dedico a escriure, que és lo que se'm dona millor, per a defensar lo moviment antitransvasista.
    Qui fa el que pot, no està obligat a més.

    ResponElimina
  17. Volia dir banderes "anti"" transvasistes.

    ResponElimina
  18. 12:27,
    la Sra. Serra, tenia la valentia de criticar lo que ella no trobava, bé.
    Per a que serveixen les reunions, si no?
    O és que perquè pertanys a un determinat partit polític no pots defensar lo que cregues convenient?
    Fins a quin extrem ha arribat la dictadura totalitaria dels partits que tan sols accepta a militants que diuen amen a tot i van llepant lo cul a les seues rectectives cúpules per si els cau alguna engruna de poder?

    ResponElimina
  19. molt bé per manolita, encara que jo també estic flipada de que fos del PSC, en la de cops que van dir i redir que ella no era de cap partit,

    susanna abella

    ResponElimina
  20. Tu la coneixes aquesta xica, comedianta. Tu, que ho saps tot i que per a tu tots són corruptes i busquen poder. sóc socialista d'Ulldecona i veig les coses diferent, perquè la conec. No tens perquè dir-nos transvasistes, quan tu no has mogut un dit mai per aturar el transvasament. No t'hem vist mai enlloc, i ara tens dret a jutjar-nos als altres.

    ResponElimina
  21. comedianta, ja et vaig dir en una ocasio que, realment, ets com a minim especial. Tambe hem vaig permetre sortir en defensa teva quant t'atacaven per com escrivies, i vaig argumentar-ho tot dient que trobava injust i sectari que ho fessin sobre tot d'algu que no pressumia de escriure be. pos be, ara, ja ho has fet: "me dedico a escriure, que és lo que se'm dona millor"; no vull ni pensar com se't donara el ball.
    Mira si et se dona be: "me vaig presentar com alcaldesa", no "com", "per a", comedianta; "banderes transvasistes" a part. Ara, fins i tot jo que, obviament no puc presumir d'escriure be, em considero legitimat per a criticar-te.
    Es que les fots molt grosses!!!
    Que sapigues que tambe soc el que en una ocasio vaig comentar que erets infinitament mes insultada del que tu insultes. Pero..... " lo cortes no quita lo valiente"

    ResponElimina
  22. pos mira los que mes flipats estem som la gent d'ulldecona que no entenem com la podien aguantar a un partit, a uns deia una cosa a uns altres la contraria, segons li convenia, en això totes les parts coincidim

    ResponElimina
  23. osti, ara resulta que els socialistes han enganyat als socialistes !

    ResponElimina
  24. i als plataformeros també, segons diu una membre destacada....cadascú que jutje...

    ResponElimina
  25. Fixeu-vos, si els socialistes s'enganyen a ells mateixos! Diuen tantes mentides que al final ells mateixos, que són los mentiders, se les creuen com si fossen la pura veritat. Així anem bé, socialistes mentirijosillos!!

    ResponElimina
  26. No coneixo a esta xica personalment. És cert. Tot i així continuo reiterant les meues felicitacions a esta valenta.

    ResponElimina
  27. Fa falta més gent encara! Va, una mica de responsabilitat! No us vam votar per a què mos prenguesseu lo pèl!

    ResponElimina
  28. estic totalment d'acord en lo segon comentari (10:27) que diu "Em dol que els qui dimiteixin siguin els antitransvasistes"

    a cop calent penso, pos que plegen tots i que els deixen sols als que vendria a sa mare per aguantar la poltrona,
    però si em paro a pensar en que pot ser millor per a tot aquest enrenou, acabo pensant que qui te que plegar són los que ara justifiquen este trasvasametn i l'amagen baix les faldetes de lles declaracions de perico, o de l"emergencia nacional",

    la gent, sigue del partit que sigue, que te clar que això és un trasvasament, ha de batallar des de dins del seus partits o de les instituciosn per a que estos canvien de parer i aturen aquesta bestiesa,
    que facen de pedreta dins la sabata, de mosca collonera i que en cada acte, xarrada, reunio etc... treguen lo tema,

    per suposat que participen en totes les movilitzacions que puguen contra el trasvasament, i si als seus capos de partit no els agrada que si fiquen fulles,

    REBELIA INTERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  29. No ha de dimitir cap antitransvasista. No hem de ser tan destructius amb la gent ferma. Han d'intentar imposar-se dintre dels seus partits respectius. Han d'anar a manifestacions, presentar mocions als ajuntaments, fer rodes de premsa amb postulats antitransvasistes. Deixem de parlar de cadires i de poltrones. Hi ha gent honrada a la política, i no sempre se'n poden sortir amb la seua. Que dimiteixin els qui justifiquen aquest transvasament, el Sabaté, toni Espanya, la Lizárraga. Tota aquesta colla...

    ResponElimina
  30. Eics, feu-vos-ho mirar!
    Que dimiteixin tots, PP,CiU,PSOE,ERC i ICV. Que ho fan tots fatal i no es mereixen per a res el sou que cobren!
    Si fots tots los polítics barrejats a un sac i els treus d'un en un, a tots els còdigs de barres posa "EMBUSTERO".

    ResponElimina
  31. Aquesta dona formava part d´aquell grupet de la PDE que es deia de Relacions Institucionals i que van fer una campanya terrible contra Manolo Tomàs dirigits pel llavors alcalde de Tortosa Joan Sabaté. Era un grup dintre de la PDE molt proper al PSC i que van fer molt de mal a la PDE de cara la opinió pública, que van donar PINS a Montilla i a un grapat mes de traidors sociates. Ara veig que aquesta senyora va ser recompensada pel seu "treball" dintre de la PDE pel PSC.
    El que pretenien es que ara que tenien el tripartit a Catalunya i a ZP a Madrid la PDE havia de desapareixer perque no detectessen les maniobres trasvasistes del partit, ja que lo que esta passant ara la PDE sempre va dir que passaria.
    A mi no em sorpren gens que aquesta dona fos sociata, sabiem que treballaven per al PSC encara que juressen mil vegades que no era així.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta