13 de març del 2009

El bloc anònim Lo Pont de Barques avança la precampanya amb crítiques al govern de Ferran Bel

El PSC de Tortosa no donarà per començada la precampanya electoral fins al juny d'enguany, un cop superat l'equador del mandat municipal. La sensació, però, és que ja ens trobem, com a mínim, en la pre-precampanya per a les eleccions municipals del 2011. Només cal tenir en compte la dura polèmica de fa dues setmanes per l'increment de l'endeutament municipal i les presumptes irregularitats a l'Ajuntament; però també l'entrevista a Joan Sabaté que avui publica el setmanari La Veu de l'Ebre. D'altra banda, aquesta setmana també s'ha donat a conèixer el bloc anòmim Lo Pont de Barques, amb un "tarannà catalanista i d'esquerres" i la voluntat de " fer arribar la informació relacionada amb el dia a dia a la ciutat" i contribuir en els debats polítics de l'ebresfera. Per començar, l'autor del bloc es pregunta si Tortosa es mereix un alcalde com Ferran Bel, que "a la mínima de canvi t'insulta o empra sempre un to prepotenc i burlesc". A més, adverteix l'alcalde que cal tenir millors maneres perquè l'oposició a Tortosa representa gairebé la meitat de l'electorat, "una xifra que cal que tingui present quan torni a insultar o desqualificar". En un altre article, també denuncia la sospitosa restricció en els aparcaments de tota la plaça de Ramon Cabrera amb motiu d'un acte oficial el 2 de març, mentre a la plaça de l'Ajuntament s'estava celebrant el mercat Forastocs. Segons Lo Pont de Barques, al consistori no s'havia convocat cap acte oficial, i només el cotxe de l'alcalde va poder estacionar a la plaça de Ramon Cabrera.

2 comentaris:

  1. Esta bé que un blog diferent arribe a les notres terres, de moment el que he vist no esta malament. Sort i endavant.

    ResponElimina
  2. Si el propietari del blog La Marfanta afirma que no s’inicia la campanya del PSC fins al mes de juny, com es que ell la comença avui..?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta