25 de maig del 2009

Cartells d'un prostíbul als semàfors de Tortosa

Com ja sabreu, la nova ordenança de civisme de Tortosa prohibeix l'enganxada de cartells i pancartes en llocs no autoritzats de la via pública, amb multes que poden arribar als 750 euros en cas d'infracció lleu, i fins als 1.500 euros en cas de constituir una falta greu. Com a contraprestació, l'Ajuntament ha instal·lat una sèrie de columnes per garantir l'expressió pública, que han substituït les antigues cartelleres de la ciutat. Però a escassos metres de la columna que hi ha al carrer Tarragona del barri de Ferreries, prop de la plaça Joaquim Bau, algú ha penjat en un semàfor aquest cartell que anuncia un nou prostíbul, instal·lat en una casa del carrer Barranc de Caputxins. L'hem vist també, el cartell, en altres semàfors de la ciutat. Diu que per 25 euros ens esperen "conejitas calientes" en una casa del centre, i que són "muy bonitas y cariñosas". El servei és de 24 hores, i la primera copa és gratis. Al cartell no hi figura l'adreça de la casa, però sí que apareix un número de telèfon mòbil, al qual no hem trucat. Però hem fet els càlculs i amb només 30 clients, tot aplicant aquest preu mínim de 25 euros, ja es poden pagar els 750 euros de la multa...

12 comentaris:

  1. es poden anunciar prostitutes, i hi ha cartells de partits politics per tot arreu (en llocs que podrien distreure el conductor) pero a qui li cau la multa és sobre ell quu va fer el mural sobre els pous a Vinallop, segons la noticia anterior.

    Tots per a un, o un per a tots!

    ResponElimina
  2. Es que a més de cutres són més curts que un pany de cop. Mira que posar l'adreça i el telèfon ... només falta el NIF. Deuen ser prostitutes low-cost perquè amb 25 euros com a molt tens una mamada. No ho dic per experiència, és una suposició :-)

    ResponElimina
  3. Un diu que no ha trucar, l'altre diu que parla per suposició. Home que ningú us ha preguntat res!!!. En segons quins àmbits, quan un es defensa del que no l'acusen, es evidencia segura.
    Per cert, lluis, no has trobat cap sinònim?

    ResponElimina
  4. Hem vist millor fotografies per part de l’autor...Aquesta esta borrosa.

    ResponElimina
  5. Una mica de conya està bé, no cal ser sempre politicament correctes.

    ResponElimina
  6. De políticament correctes res de res....Es que no llegeixo el telefooooonn!!

    ResponElimina
  7. M'atreviria a dir que es deliberadament borrosa. A que si, Gustau?

    ResponElimina
  8. Doncs no, Cuca. És borrosa perquè està feta amb el telèfon mòbil. Si tant us interessa el número, ja us el diré demà ;-)

    ResponElimina
  9. ximo, volia dir fellatio o fel·lació, però hagués quedat massa esnob no trobes?

    ResponElimina
  10. Per cert, fa uns dies passava pel costat de la casa en questio - sense saber que era en aquell moment, ara ho veig ja que he "estudiat" el planol que es veu al cartell (al Temple n'hi ha de penjats) - i n'hi havia com 7 o 8 policies a la porta....

    Ara començo a lligar caps, potser els primers dies feien 2 pel preu de 1 i ells es van enterar abans que ningu ;)

    I uns dies despres un 4x4 super elegant em va parar demanat indicacions per arribar-hi ... llastima de no saber en aquell moment lo que buscava, ja veieu, 25 euros son 25 euros avui en dia ;)

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta