11 d’agost del 2009

Tortosa trau a concurs el servei de telefonia de l'edifici de l'Ajuntament

La junta de govern local de Tortosa va aprovar el 3 d'agost el plec de clàusules del concurs públic per adjudicar el nou servei de comunicacions de veu de les dependències municipals. El projecte, amb un pressupost inicial de 68.440 euros, inclou la instal·lació, la configuració, la posada en marxa i el manteniment del servei, per un període màxim de quatre anys.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 11-08-2009 Pàgina 8

2 comentaris:

  1. No deixa de ser curios que en una setmana de temps, turisme de Tortosa pose en marxa un sistema per visitar tortosa a traves de web mòbil, i s'anuncia al mateix temps el plec de condicions per la telefonia de la casa consistorial.

    Haurem de saber si al darrera hi ha les mateixes companyies o no!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta