27 de setembre del 2009

Comunicat del Col·legi de Periodistes a l'Ebre sobre als incidents al CD Tortosa-Gimnàstica Iberiana


La junta directiva de la Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col.legi de Periodistes de Catalunya, davant els greus incidents ocorreguts el dia 20 de setembre, durant el partit de futbol corresponent a la tercera jornada de la Primera Catalana i disputat a l’Estadi Municipal de Tortosa entre el CD Tortosa i la Gimnàstica Iberiana, en las seua reunió del mes de setembre va acordar redactar un escrit amb els punts següents:


1.- Lamentar l’actitud violenta d’alguns seguidors i les greus amenaces, per part també de directius de la Gimnàstica Iberiana, als components de la premsa local, que cobrien com és habitual les incidències del partit, des de la seia ubicació a la tribuna reservada exclusivament als mitjans de comunicació.

2.- Demanar a la Federació Catalana de Futbol que prengue les mesures oportunes, per evitar que en el futur es repeteixin aquest tipus d’incidents, amb perill per a la integritat física dels representants de qualsevol mitjà d’informació, que a més impedeixen el desenvolupament de la seua feina amb normalitat.

Tortosa, 25 de setembre de 2009

Foto: Gimnàstica Iberiana a Picassa

1 comentari:

  1. Tampoc hagués sobrat demanar al CD Tortosa que, davant la vinguda d'equips amb acreditada conflictivitat, també prengues mesures oportunes com separar les aficions stc.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta