28 de setembre del 2009

La pedània dels Reguers, protagonista de la diada del militant de CiU de Tortosa celebrada a Jesús


Unes 350 persones van participar ahir en la diada del militant de CiU de Tortosa, que va celebrar-se a l'EMD de Jesús. El president de la federació de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas, va presidir la trobada, que va incloure un dinar de germanor a la Pèrgola. Durant l'acte va tenir un homenatge a l'alcaldessa pedània dels Reguers, Esther Vidal, pels seus gairebé 30 anys de militància a Convergència. Artur Mas li va lliurar la insígnia d'or de la formació, com a reconeixement per la seua trajectòria política i "per la seua implicació amb Tortosa i amb el poble dels Reguers". Vidal, que anava de número 10 a la llista de CiU a les eleccions municipals, va preferir renunciar al seu càrrec abans de prendre possessió com a regidora, per dedicar-se a la tasca de delegada de l'alcalde als Reguers i a la seua empresa. Així, el seu lloc al consistori va ser ocupat per Joan Sanahuja, que va ser nomenat alcalde pedani de Campredó. L'acte d'ahir va finalitzar amb els parlaments de l'homenatjada, del mateix Mas, i de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

Foto: CiU de Tortosa

+També pots llegir:
-Artur Mas: “Apujar els impostos ara és com treure sang d’un malalt que està anèmic” (Web d'Artur Mas)

6 comentaris:

  1. Hi ha pobles que tot plegat semblen sectes....

    ResponElimina
  2. També hi ha partits politics que no ho semblen...Ho son.

    ResponElimina
  3. Felicitats a Esther, però no hem surten els comptes ( 2009 - 30 = 1979 ).

    ResponElimina
  4. Ja em perdonaràs, Gustau, però el poble protagonista va ser Jesús i la pedania dels Reguers es el poble d'on es la persona que va rebre la medalla. Dic jo, eh?

    ResponElimina
  5. No, Ximo. No és el mateix la pedània que la pedania.

    ResponElimina
  6. Cagada habemus. Pos si xiquet, que t'he de dir si tens tota la raó, còrrec massa i vull fotre massa la cullera potser.
    En honor a la veritat ho trobava fort.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta