28 de setembre del 2009

El tortosí Joan Caballol passa a presidir el Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals


El regidor de cultura de Tortosa, Joan Caballol, és el nou president del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals. De fet, l'Ajuntament tortosí agafa el relleu a Sant Cugat i al seu regidor de Cultura, Xavier Escura, que han ostentat la presidència rotatòria del consorci durant els darrers sis mesos. Tot i que no s'ha sabut fins aquest cap de setmana, el relleu en la presidència va tenir lloc el 23 de setembre al monestir de Sant Cugat, en la trobada bianual del consell directiu del consorci. La Xarxa Transversal està integrada per les poblacions de Reus, Olot, Sant Cugat, La Seu d’Urgell, Mataró, Manresa, Lleida, Vilanova i la Geltrú, Granollers, Girona, Figueres, Vic, Tortosa, Perpinyà i Tarragona. En acceptar aquest nou càrrec, Caballol va destacar l’oportunitat que representa la presidència de Tortosa per acostar Transversal als altres territoris que formen part de la zona de parla i cultura catalanes. A més, en la conjuntura econòmica actual, la Xarxa és una oportunitat per sumar recursos, apostar per la intermunicipalitat i donar una altra dimensió a les activitats que es realitzen en cada municipi. Durant la seua presidència de Tortosa, es treballarà per a la consecució i consolidació d’aquest objectiu, així com a afavorir i impulsar el treball amb les noves tecnologies de la informació i el coneixement en el terreny cultural municipal.

+Més informació a El Punt:
-Tortosa assumeix la presidència rotatòria del Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals

4 comentaris:

  1. Un mal regidor de cultura. Un botiguer que li toca gestionar una qüestió sobre la que no té ni sensibilitat ni coneixement. I Ara, president d'un consorci d'activitats culturals. Ai, Catalunya!

    La fotografia té una tonalitat tètrica, cerúlea, grisa,

    ResponElimina
  2. I a sobre amb problemes que potser li haurien de fer pensar en plegar de regidor i dedicar-si amb força.

    ResponElimina
  3. Felicitats! això dóna oportunitats a Tortosa. Endavant regidor, entusiasta, entregat, amb preparació, amb alt nivell cultural!!! Endarrera la gent amb aquests comentaris tan penosos que denoten poca estima a Tortosa i els seus representants, de tan poc nivell cultural i de to tan poc democràtic

    ResponElimina
  4. Lo del poc nivell cultural no se si anava per mi o pel comentari de dalt meu, en qualsevol cas ja li dic ara, Magda, en el meu cas ho ha encertat, aquí la felicito, per la perspicàcia que ha tingut al detectar-ho amb un simple comentari meu d'opinió de 30 paraules i sense insultar.
    Insisteixo, però, aquest entusiasme, entrega, preparació i alt nivell cultural el podria dedicar també a altres menesters.
    I per acabar-ho d'arrodonir: si es critica, no s'estima Tortosa. Això si que te to democràtic. Com es demostra aquest to, assentin?.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta