28 de setembre del 2009

Reparacions a la façana de la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa

Després d'algunes setmanes amb unes tanques grogues que impedien el pas dels vianants per l'estreta vorera del carrer del Vall, ja han començat les obres de reparació de la façana de la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Es tracta d'una bona notícia, ja que s'actua sobre l'estat d'un edifici municipal que posava en perill la integritat de les persones. Les plaques de la façana s'havien esberlat i la veritat és que feia por pensar en les possibles conseqüències d'un desprendiment.

En canvi, costa d'entendre que un edifici que té poc més de tres anys ja haja començat a presentar aquests tipus de problemes. A primera vista, sobta que es triessen aquestes plaques tan pesades per revestir la façana, però aquest és un tema tècnic i suposem que l'arquitecte ja sabia què es feia. En qualsevol cas, no estaria de més que l'Ajuntament revisés l'estat de la resta de plaques, per comprovar si els usuaris de la biblioteca Marcel·lí Domingo i els vianants en general podem estar tranquils, a l'hora d'entrar a l'equipament o de caminar per les voreres del carrer del Vall i del carrer de la Mercè. La biblioteca va costar uns 3,7 milions d'euros i, després de més de set anys d'obres, va ser inaugurada el 20 de juliol del 2007 per qui en aquella època era el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell.

3 comentaris:

  1. Certament, molt normal no es...

    ResponElimina
  2. per si acas, millor que vagis en paraigues - de ferro!

    ResponElimina
  3. El que han de mirar de "reparar" és l'horari actual d'aquesta biblioteca. És vergonyós...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta