28 de setembre del 2009

Doble 'atracament' al CD Tortosa

El CD Tortosa està tenint un inici de temporada molt complicat, una situació encara més preocupant si tenim en compte que enguany és l'Any del Centenari. A més dels pobres resultats esportius (en quatre jornades, els tortosins només han sumat un punt dels 12 possibles, i és segon per la cua), cal afegir-hi els incidents que van haver a l'estadi municipal durant el partit amb la Gimnàstica Iberiana. Per acabar-ho d'adobar, també hi ha el doble robatori que van patir alguns jugadors del primer equip aquest diumenge, durant l'enfrontament amb el CD Banyoles. En acabar el partit, els jugadors del Tortosa es van trobar amb una sorpresa molt desagradable, ja que l'encarregat de les claus s'havia deixat el vestidor obert, i alguns jugadors tortosins van denunciar el robatori de peces de roba i de diners. Per sort, la directiva del Banyoles va esmenar l'errada abonant la quantitat de diners que havien robat als jugadors del Tortosa.

Però el que no van poder esmenar va ser l'atracament al terreny de joc. El Banyoles havia remuntat un gol de Mar que havia avançat els roig-i-blancs en la primera part, però l'àrbitre suplent no va gosar pitar un penal a favor del Tortosa en l'últim minut. De fet, tot i assenyalar la falta dins de l'àrea i d'haver mostrat una targeta groga al jugador del Banyoles, l'àrbitre va optar per concedir una falta per lloc perillós, i per un tant un lliure indirecte en lloc de penal. Una mala sort que no pot servir per amagar uns resultats en un inici de temporada molt decebedor.

+També pots llegir:
-CD Banyoles 2 - CD Tortosa 1 (Lo Bloc del Tortosa)

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta