7 de febrer del 2007

L'oficina de col·locació d'ERC

L'ebresfera va plena des d'ahir al vespre d'una informació publicada pel diari digital E-Notícies, que atribueix a ERC l'enviament d'un correu electrònic que insta els seus militants a enviar-los currículums, amb la previsió que puguin sorgir ofertes de feina a l'Administració de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Per tant, ja apareixen els primers comentaris escandalitzats, fonamentalment signats per militants d'altres formacions polítiques. No intento justificar l'actitud d'ERC, però sí recordaré que des de la recuperació de la democràcia tots els partits han practicat el partidisme, el clientelisme i el nepotisme més descarat, sempre que han assolit quotes de poder. A veure si ara resultarà que vam nàixer tots ahir... Fonts d'ERC van afirmar, segons la mateixa notícia, que l'enviament es tractava d'un error. Jo penso que l'error va ser posar clarament, al correu electrònic, el motiu real de la necessitat de renovar la base de dades de currículums. Els partits no poden ser transparents, ni tan sols en clau interna...

16 comentaris:

  1. No es de masa estrañar a un municipi del costat de Tortosa van conseguir un militant per ficar a treballa a la seva parella.

    ResponElimina
  2. Si algú dóna una volta pels diferents serveis territorials, o oficines de la Generalitat, el 90% dels treballadors interins són militants de CiU, això si que és una realitat.

    ResponElimina
  3. Això em sona a que un/a militant descontent ha fet això.

    ResponElimina
  4. l'ubicació de gent propera als partits de govern sempre ha estat una pràctica habitual. Ara bé lo fastigós és quan per ser del partit de torn aproves unes oposicions. De fet a l'ajuntament de Tortosa ja no es poden contar amb los dits de la ma los casos de militants o afins als socialistes als quals els han arreglat la vida pels serveis prestat. Això si que és lamentable.
    un funcionari rebotat.

    ResponElimina
  5. Algú sap que la plaça d’advocat de la delegació va sortir dues vegades al portal EPOCA, les males llengües diuen que en la primera vegada el militant d’ERC en qüestió es va oblidar d’enviar el currículum.

    ResponElimina
  6. Respecte l'anònim anterior. Doncs mira. Al menys ara ha sortit a concurs. A la persona que ocupa la plaça ara, del PSC, no s'ha seleccionat en cap convocatòria pública. Compte amb ensenyar les vergonyes dels altres, que t'ensenyaran les teves!!!!

    ResponElimina
  7. Respecte a l'anònim de 12:52, els serveis jurídics de la Generalitat són de Presidència, per tant del PSC, no d'ERC.

    ResponElimina
  8. CiU va ser predecesora en això "d'enxufar" a gent. Un n'eren propers. Els altres si no ho eren, a partir de llavors s'hi van fer. D'aquesta manera i alguna més, encara avui, estant treient bona collita electoral. Ves per on...

    ResponElimina
  9. És molt pobre el raonament de justificar els jocs de mans actuals perquè CIU els va fer abans.

    S’entén que el votants van articular una nova majoria i no per fer el mateix que feia CiU. Si així ho haguessin volgut, no hagués fet falta cap canvi, aquells ja estaven entrenats...

    ResponElimina
  10. Ja fa temps, a alguna d'aquestes entrades, vaig manifestar la meva poca confiança amb la credibilitat que hem mereixien alguns comentaris que aqui es publiquen de manera majoritariament anonima.
    Tot i respectant l'opinio de tothom, però ens ilustraria molt saber qui escriu segons quines opinions sovint tan exageradament sectaries i viscerals en favor de uns ó altres i que nomes s'expliquen per l'agraiment estomacal.

    ResponElimina
  11. Quina gracia teniu !!! Ara la culpa és del PSC, que també col•loquen als seus !!! Esperem que torni aviat el seny al Govern o millor els d’abans.

    ResponElimina
  12. crec que s'hauria de prohibir els comentaris anònims, ja que faran perdre credibilitat al blog i semblaran els comentaris d'e-brutícies, perdó e-notícies.

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. Tots els partits col·loquen als seus. Agranen cap a casa. Lògic i evident, forma part de la naturales humana, per això va fracasar el comunisme. En teoria perfecte, però els homes no som màquines.
    Coneixo un cas d'una prova de selecció per a un organisme públic de Tortosa que dels tres que van quedar finalistes van escollir un quart que no havia aparegut enlloc abans! Quin morro, però així anem.

    ResponElimina
  15. Jo no ficaria la mà al foc per cap partit, tant de dretes (mireu el país valencià amb el PP) com el PSC, ERC i abans CiU. Tots han fet el mateix. Ara si les coses són tan il.legals i tan flagants com l'explicació de l'ACCIDIA que ho denuncien. Penso que arribar a tan d'abús no es pot permetre en un país democràtic, a cap partit ni polític de torn.

    ResponElimina
  16. Una cosa són el càrrecs de confiança, qui n'hi ha per tot arreu, l'altra és contractar gent propera als seus amb proves poc transparents i sovint amanyades. D'exemples a "puntapala". Les administracions locals és on més freqüent s'hi pot tobar gent així. Podria posar molts d'exemples, però segur que tothom en coneix.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta