7 de febrer del 2007

Artur Mas aposta per les dones de l'Ebre i passa la nit en una casa rural de Paüls

El líder de CiU, Artur Mas, va visitar el cap de setmana les Terres de l'Ebre per presentar les candidates de la federació a Deltebre i Paüls, Imma Juan i Júlia Celma. Potser perquè la visita de Mas va passar molt desapercebuda, ja que va coincidir amb l'Ebrebloc i la presència del convergent va quedar eclipsada per l'èxit de la jornada de dissabte, des de CiU ens han fet arribar avui un parell d'imatges de la seua llarga estada a la comarca. Pel que sembla, CiU vol apostar per les dones als pobles de l'Ebre, i els casos d'Imma Juan i Júlia Celma són un exemple. Mas, que va passar la nit en una casa rural de Paüls, també va participar en l'homenatge a les dones de l'Ametlla de Mar que es feia dissabte en el marc de les festes de la Candelera. I a tot això, jo em pregunto quantes dones hi haurà finalment en els primers cinc llocs de la llista de CiU a Tortosa...

5 comentaris:

  1. Mas també obri abans la boca que els ulls?

    ResponElimina
  2. És que hi ha algun polític que tingue els ulls oberts?

    ResponElimina
  3. A mes de mirar quantes dones situa CiU a les seves llistes, tindríem que mirar de totes les llistes presentades, quantes realment surten elegides regidores o alcaldesses. NO SEN SALVA CAP

    ResponElimina
  4. Quan es toca el tema de les dones a les llistes electorals és que m'indigno. Sinó mireu el que ha passat amb el govern de Montilla; molt de paritat a les llistes i a l'hora d'atorgar el poder aquesta paritat se l'han passant pel forro dels ..... per parlar malament. Menys utopies i més fets. A veure si en aquestes municipals es veuen més dones als Ajuntaments i com no, que surtin més alcaldesses. Però no ens fem il.lusions, estem molt lluny que això sigui una realitat.

    ResponElimina
  5. caminante no hay camino...el camino se haca al andar.Es la meva posició en aquest tema. No te color si ens mirem el que pasava fa uns anys i no parlo de molts per tant anem en el bon cami però podem millorar molt per tan a la feina.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta