7 de febrer del 2007

Els nous vehicles de la policia local

La policia local de Tortosa té des d'ahir vehicles nous, ja que ha ampliat la seua flota amb dos turismes més. D'aquesta manera, la flota de vehicles de la policia municipal té ara quatre turismes, un tot terreny, una furgoneta, sis motos, quatre escúters i dues bicicletes. Ja sé que em direu que mai els heu vist anar en bicicleta... Jo els vaig veure una vegada, quan les van comprar, crec que amb motiu d'una setmana de la mobilitat sostenible. Ho dic perquè l'objectiu de l'adquisició dels nous vehicles és facilitar la mobilitat dels agents pels carrers de la ciutat. En part, ho trobo bé, ja que tenim una ciutat feta per moure'ns amb cotxe, sense carrils bici i amb un sistema de transport públic que presenta alguns defectes. Us imagineu un policia local esperant-se a la parada, perquè el bus de les 11.45 no acabada de passar? Seria completament ineficient...
D'altra banda, l'Ajuntament ha dotat amb sistema GPS quatre vehicles i sis motocicletes, perquè puguin fer un seguiment de la situació de les patrulles i millorar així l'actuació dels agents.

2 comentaris:

  1. Haber si los cuidan mejor, porque el 4x4 hace pena, en la foto falta un"frugoneta" de 4º mano que recientemente han adquirido. Un consejo que no circulen por el casco antiguo que la van a desvallestar, la calle Montcada ...y +, estan que algun regidor con su mujer embarzada no tiene pelotas de pasar, seguro que nace prematuro.

    ResponElimina
  2. Felicitats als "municipals" per la part que els toca...Sigueu curiosos i cuidelos bé

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta