7 d’octubre del 2009

L'Ebreokasió rebaixa un 51,8% els preus als expositors per la crisi



El regidor de Promoció Econòmica, Ricard Forés, va presentar ahir la catorzena edició de la fira del vehicle d'ocasió de Tortosa, Ebreokasió, que obrirà portes al pavelló firal de Remolins el 16 d'octubre. Enguany, la fira Ebreokasió tindrà 15 expositors, dos menys que en l'edició de l'any passat, que es repartiran una superfície d'uns 6.100 metres quadrats.


En aquest sentit, en l'Ebreokasió del 2008 havien aconseguit mantenir el mateix nombre d'expositors que en l'any anterior, quan, amb el trasllat de la mostra del parc municipal al pavelló de Remolins, Fira de Tortosa havia passat dels nou expositors del 2006 als 17 expositors del 2007. «Portar la fira al pavelló firal des de la seua antiga ubicació va duplicar el nombre d'expositors», va destacar Forés. De fet, el regidor de Promoció Econòmica va precisar que el nou recinte firal va animar els expositors a portar a la fira «vehicles de més qualitat». Forés també va recordar els bons resultats assolits en l'edició del 2008, tot i que la crisi econòmica ja estava en un moment alt. Però tenint en compte el «salt qualitatiu i quantitatiu» del saló des que va traslladar-se al pavelló firal, «es pot dir que l'Ebreokasió segueix una línia de consolidació». «Hem rebaixat els preus en un 51,8% per ajudar els expositors, dins de la política que ens hem plantejat de suport al sector», va assenyalar el regidor, que també va dir que l'Ebreokasió està dissenyada d'acord amb les necessitats dels concessionaris. Segons Forés, és molt important consensuar cada edició amb els expositors que hi seran presents.

A més, enguany l'entrada a l'Ebreokasió tornarà a ser gratuïta, i la fira romandrà oberta al públic fins al 18 d'octubre, amb un horari que anirà de les 10.30 a les 14.00 hores durant el matí, i de les 16.30 a les 20.30 hores al vespre. El regidor va remarcar que un dels reptes és que l'Ebreokasió siga el gran referent en el mercat del vehicle d'ocasió de l'Ebre i les comarques veïnes.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 07-10-2009 Pàgina 9

Foto: Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta