23 de novembre del 2009

Contenidors a vessar al centre de Tortosa


Al centre de Tortosa hi havia avui dilluns un parell de contenidors plens a vessar de bosses d'escombreries, que desprenien una olor molt desagradable. Els contenidors estan a la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el carrer d'Arturo Anguera, aparentment impracticables a causa de les obres que s'estan fent per renovar l'enllumenat públic de l'avinguda. El que passa és que si els camions de la recollida de la brossa no han pogut accedir-hi per buidar-los en les últimes hores, hauria estat bé establir algun sistema alternatiu, per evitar que els contenidors estiguessen avui amb aquest aspecte. Potser informant els veïns i canviant els contenidors temporalment de lloc, mentre duren les obres, Tortosa hauria evitat aquesta situació tan trista i gens exemplificadora.

2 comentaris:

  1. Uf, pos jo et puc passar les fotos d'un carrer molt a prop de l'ajuntament on la gent es pixa, defeca i fa una pudor idesitjable.

    De cuan en cuan tmb podem trobar alguna k altre "bossada".

    Es el mateix carrer on tmb podem vore dones prestant un servei de pagament al centre de Tortosa.

    I cambiant de tipus de gent, al carrer del pàrking del costat de la Consolació, els dissaptes i dmges al matí hi podem trobar una bon bassi d'orina x entrar al mateix parking.

    Així k ja ho veiem, de bruts ne tenim per a un rato llarg.

    ResponElimina
  2. Tanta ordenança civica i tanta comèdia per a això ? Però és clar si poses urbanos a vigilar la gent que va de marxa, els cacos de veritat poden estar fent maleses. Es complicat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta