14 de novembre del 2009

Tortosa proposa fer-se càrrec de la nova gossera comarcal del Baix Ebre


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, van mantenir ahir una reunió de treball sobre diferents qüestions d'interès comarcal, en què també van analitzar la situació econòmica del territori. En acabar la trobada, Bel va manifestar que, tenint en compte la posició del consell d'alcaldes sobre el centre de recollida d'animals, amb problemes de finançament, l'Ajuntament de Tortosa estaria disposat a «assumir» la nova gossera «per poder trobar la millor fórmula de gestió». De fet, després de la renúncia dels ajuntaments, el Consell Comarcal estava estudiant la cessió d'ús i del manteniment de la gossera comarcal, de manera temporal o definitiva, a algun ajuntament, a un consorci, o bé a alguna entitat privada sense ànim de lucre, sempre que la cessió no suposés cap despesa per a l'ens comarcal. Per tant, Andreu va agrair la bona predisposició de l'alcalde de Tortosa per resoldre el conflicte del centre de recollida d'animals.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 14-11-2009 Pàgina 8

Foto: Ajuntament de Tortosa

Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

12 comentaris:

  1. que bona persona es aquest alcalde je je je

    ResponElimina
  2. que bona persona es aquest alcalde je je je

    ResponElimina
  3. Desconec on esta aquesta gossera comarcal, però el que sembla clar es que aquesta cessió d’us , es contraposa amb les despeses de manteniment de les instal•lacions, alimentació , veterinari, reformes etc, així com de la dedicació de personal, per poc que sigui.
    Qui i com es pensa fer front aquestes despeses sense una activitat paral•lela ?

    ResponElimina
  4. Us puc ben assegurar que la gent que esta pendent dels animals, no vol sertir ni tant sols el nom de Bel.
    Ja veurem que passarà però segur que hi ha moguda.

    ResponElimina
  5. Ebreavall no cal que ens asseguris res, jo també t'asseguro que els gnomos dels ports tampoc poden vore'l i els conductors de limusines tampoc.

    A veure va explicacions per a aquesta afirmació tant important.

    ResponElimina
  6. El dia a dia de la ciutat, fa que tingui contacte amb persones que volen solucions als seus problemes.

    El contacte que altres tinguin amb essers imaginaris, no m'inquieta.

    Ara bé, que hi ha gent que es preocupa pels animals, i busca que no estiguen abandonats i no morin de mala manera, això es una realitat i si que em preocupa.

    ResponElimina
  7. Em pots contestar a la pregunta?

    No em pots dir que pel fet d'estimar als animals has d'odiar al senyor Bel, no la caguis com quan volíes fer-me creure que el senyor Adolf Hitler havia guanyat les elecciones democratica i lliurement.
    Així que encara no entenc perquè ha de ser sinònim el preocuparse pels animals i el no poder sentir nombrar el nom del nostre alcalde. M'ho aclareixes? Jo també em preocupo pels animals i pel medi ambient en general i no li guardo cap rencor a l'alcalde per aquesta raó.

    Però saps que em preocupa més que tot això? Que actualment al món hi han 1.000 milions de persones que pateixen gana i que al nostre país continua augmentat i augmentant l’atur i la misèria, i aquesta sería la raó de perquè milers de persones no poden ni sentir pronunciar el nom de Zetaparo al nostre país, ara et toca a tú. Quina és esta raó¿?

    ResponElimina
  8. Perdona que m'hi pose, Gutijaume, ja t'ho explicara Ebreavall, si vol, ara, vols dir que no t'estas fent un embolic?. Clar que es possible que moltissima gent no pugui veure a Zapatero perquè el consideren culpable de la seva situació. I a Bel? no el poden considerar culpable d'alguna situació relacionada amb els animals, la protecció falta d'atenció etc.
    Penso que ningú pot defensar com cosa necessàriament incompatible l'estima als animals i la defensa de la gestió de Bel.

    ResponElimina
  9. No cal perdre el temps ...

    La font d'imformació del Guti és la FAES...

    No cal més comentaris ...

    ResponElimina
  10. No sé que te que vore FAES en tot això, de totes maneres Alferza ja es veu que el que no surti directament de les teves fonts d'adoctrinament, per a tu és fals o inútil, així va Espanya.

    Cucafera si jo al que tu dius no li veig cap pega, solsament demano quina és aquesta situació relacionada amb els animals, que esta fent tant malament l'ajuntament de Tortosa, no demano molt...

    Podem acusar a algú d'alguna cosa, pero collins, dieu-me de quina cosa.

    ResponElimina
  11. Veieu, el silenci també és una resposta i a vegades més clara que les pròpies paraules.

    ResponElimina
  12. Ebreavall has quedat en evidència un cop més.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta