14 de novembre del 2009

L'EMD de Jesús celebra el quinzè aniversari i estrena el nou escut oficial del poble


L'entitat municipal descentralitzada (EMD) de Jesús celebra aquest cap de setmana els quinze anys de la seua constitució, amb un programa d'actes que inclou tot tipus d'activitats. Així, hi haurà jocs per als més menuts, un concert musical amb la participació de la Banda de Música Manel Martínez i Solà i la Lira Ampostina, una taula rodona sobre les EMD en el marc de la nova llei de governs locals de Catalunya i un castell de focs artificials. A més, també es presentarà el calendari del 2010 amb les fotos dels quinze anys de l'EMD de Jesús, així com el nou escut que acaba d'oficialitzar el Departament de Governació. El nou escut consisteix en un fons de sinople (verd) amb una sènia i una mola d'argent (blanc), acompanyades d'una torre oberta d'or (groc).

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 14-11-2009 Pàgina 9

+Més informació:
-Programa d'actes complet
Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

4 comentaris:

  1. El minimalisme de l'administracio a arribat a cotes d'insificiencia tal,que fan escuts,que ni xiquets de primaria s'atreverien a fer.
    La cara dura de l'administracio es tal que l'encarreguen un escut a la dona de la neteja,aquesta li diu al seu nebot,el nebot li fa fer al germanet menut...i els que han fet l'encarreg fa l'interpretacio que mes els conve: moros,jueus i cristians...com si fosen els Quicos,mira Pere que be que queda sobre el paper. Jesus,Jesus,Jesus

    ResponElimina
  2. Jo pregunto, es que tocava canviar-lo als 15 anys? Es que tocara de nou al 20 o als 30? Es que no servia l'anterior? Es que algú sap els motius del canvi?

    ResponElimina
  3. L'anterior escut no complia la normativa heràldica, el Reglament dels Símbols dels Ens Locals de Catalunya. Bàsicament, per la forma de l'escut.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta