5 de juliol del 2007

Els socialistes critiquen la dedicació parcial de Bel

El grup municipal del PSC va criticar la dedicació parcial del 75% que tindrà l'alcalde Ferran Bel, amb un sou de 63.750 euros anuals. Segons els socialistes, si Bel tingués una dedicació total, superaria els barems fixats per l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya. En aquest punt, Bel va rebutjar les «insinuacions» dels socialistes, que van afirmar que s'estimarien més una dedicació exclusiva de l'alcalde, com a «garantia democràtica que no tindrà altres interessos econòmics o empresarials». El ple d'ahir també va aprovar les dues dedicacions exclusives per a la cinquena tinent d'alcalde, Meritxell Roigé; i per al segon tinent d'alcalde, Ricard Forés, que tindran una retribució bruta de 57.000 euros anuals. Finalment, el ple també va aprovar la dedicació plena del nou gerent, Cèsar Saura, que cobrarà 70.014 euros bruts cada any.

El Punt (5-Juliol-2007)

31 comentaris:

  1. Comença 1 nou cicle a ERC. Comença amb 4.000 €/mes x al Forest. No està mal si pensem que de Profe. cobrava 1.700 €/mes. Així es podrà pagar lo pis i pagar-se un taxi x ana a l'ajuntament, xque algí l'ha vist en bici. Això si; 4.000€/mes per fer de regidor de turisme (haurà d'anar a buscar los turistes en origen), d' universitat (que ja sabem que hi haurà campus) i de promoció econòmica (sense comerç, i sense POEC) Be, molt be aquest nou cicle d'ERC.

    ResponElimina
  2. Abans mandonguilleta i ara sobrassada, hosti tu los d'ERC. ara només los queda jugar al golf, que tot arribarà. ja veureu.

    ResponElimina
  3. forés:
    promoció econòmica - comerç = ????

    marín:
    mobilitat - trànsit = ????!!!!!

    ResponElimina
  4. Forest tan de criticar als anteriors regidors i ara dedicació exclusiva i 4000 euros al mes.

    ResponElimina
  5. Fores també deu ser del reagrupament, del reagrupament de pasta al seu compte corrent.

    ResponElimina
  6. A i me semblen molt assenyades les dedicacions del 75% de l'alcalde i del 100% de dos regidors que portaran molt de pes a l'Ajuntament.

    Només cal recordar les anteriors dedicacions exclusives, aquelles si que eren abusives i sense sentit.

    ResponElimina
  7. FORÉS ESTÀ ACTUANT COM HO FEIA CISCO LAHOSA EN SABATÉ, UN LLEPACULS DE L'ALCALDE, ENCARA QUE ALTRES HO DIUEN LLEIALTAT AL GOVERN...

    ResponElimina
  8. Bonaaaaaaaaaaa està!!!!!!!

    forés, nou fidel escudé de l'alcalde. Abans teníem a obelix (sabaté) i astérix (lahosa) i ara tenim a donquijote (bel) i a sancho panza (que es forés dalt d'una bici) i dulcinea (meritxell)

    :-)

    (m'he deixat a faura que veu molins i enemics per tot arreu!!!!)

    ResponElimina
  9. primer punt del pla de xoc als barris: repintar les zones blaves. ja només en queden nou de punts, avore si tenim més sort en els següents.


    sobrassada i sancho

    ResponElimina
  10. Ara es quan veurem al Senyor Forés arrivar cada matí al Ajuntament amb bicicleta...

    ResponElimina
  11. Ostras Manel!!!!

    Estic d'acord amb tu, son abusives i sense sentit.

    PerO TOTES!!!

    Algu sap el sou mitja a Catalunya?

    Algu sap que a l'Ajutament son fins a 4 vegades aquests sous mitja?

    Algu sap que el politics est�n al nostre servei?

    Algu creu que aquetses persones tindrien els mateixos sous a l'empresa privada?

    Estan per servir al poble o...

    ResponElimina
  12. Forés té molta feina. Encara s'ha d'aprendre el nom dels carrers de Tortosa.

    ResponElimina
  13. Que l'alcalde i la Meritxell que portara la pesadilla de l'urbanisme cobren estes quantitats ho trobo be. Però a Forés li han fet un regal.

    ResponElimina
  14. L'Ajuntament de Tortosa és una gran empresa. 7000 milions de pressupost i 500 persones treballant. Voleu dir que no necessita gent amb dedicació?

    El sou, està per baix de les empreses privades d'aquestes característiqes. Per tant si que hi ha servei al poble.

    A uns quants vos voldria veure fent el que fan els regidors que penquen (sempre hi ha excepcions, com a tot arreu): moltes hores de dedicació i tots, he dit tots els caps de setmana pringats. Això no te preu! (a quan es paga l'hora laboral en dissabte la tarde, o en diumenge?)

    ResponElimina
  15. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. una ciutat com tortosa necessita uns regidors amb plena dedicació, per a treballar pels ciutadans, si és massa o és poc només es veurà en el balanç de gestió dintre de quatre anys. però això, és vàlid per a tots indiferentment del color del seu partit. no pot ser que per a tots els que hi havien abans fos dolent i per a tots els que hi han ara sigui bo. manel, granera,...sigueu una mica objectius.

    ResponElimina
  17. No dubto que es necessiti personal amb dedicació ,però penso que els salaris son excessius, i mes si comparem la mitjana que he dit abans , però fins i tot amb la mitjana del propi ajuntament (aprox. 21.000).

    I si les hores de cap de setmana es anar a menjar paella, SI, son carissimes.

    Encara que com diu l'anomin de les 12.36 ho veurem d'aqui a 4 anys, igual ens fan la primera ciutat de Catalunya en serveis als ciutadans.

    ResponElimina
  18. És dificil opinar si no sé en que comparar-ho (i no tots tenim memories com a elefants) .... algu (Gustau please?) pot explicar com eren les coses (dedicacions i sous) en anteriors governs, no només l'ultim. Y com es comparen amb les d'altres ciutats paregudes a Tortosa, amb x regidors i x població ??

    ResponElimina
  19. Las putas al poder que los hijos ya lo estuvieron...patetic

    ResponElimina
  20. Manel aclarat. Els socialistes sous abusius, no feen res, eren uns mal parits. Ara els convergents, els sous els que els toca perque fan molta feina i encara cobren poc perque treballlen fins els dies de festa. Els socialistes no. Jo crec que el més ben pagat de tots els convergents ets tu, MANEL. I de fa molt de temps.

    ResponElimina
  21. No entiendo nada o, mejor dicho, lo entiendo todo.El Auntamiento de Tortosa, un nucleo urbano que no llega a los 40.000 ciudadanos necesita un Presidente cobrando de sueldo (¿ es al margen de asistencias a plenos,etc... o no ?)más de 63.000 euros por un 75% de su tiempo laboral (¿como se controla?¿con reloj fichador?)y dos tenientes de alcalde con 57.000 (¿más la asistencia a plenos, a comisiones informativas, etc...?), más un gerente que cobrara 70.000 euros ...¿Como se repartiran el trabajo? o es que las funciones se superpondran unas con otras ?. No seria más real que el que desee servir a la ciudadanía, lo hiciese sin cobrar, o cobrando lo que cobraba , o la proporcionalidad de lo que deja de cobrar por hacer su trabajo habitual o, simplemente, cobrar la retribución moral (más las retribuciones implicitas al cargo:cenas, entradas, procesiones,etc...)de servir a su ciudad ?. VERGONZOSO LO QUE SUCEDE CON LA POLITICA; LOS PARTIDOS Y LOS POLITICOS.

    ResponElimina
  22. Mai millor dit anonim de les 7.06 PM.

    A veure quin dia tenim politics que ens diuen: Senyors , no vull guanyar mes del que guanyo, però vull que vosaltres viviu millor.

    Això va pert tots el politics, els passats, els actuals i els futurs.

    ResponElimina
  23. Quanta demagogia deu meu.
    Ben entrat el segle XXI i encara no tenim clar la maxima de:
    A igual treball, igual salari?
    Que es debatisque sobre l'abus ( que jo comparteixo) que es fa de les dedicacions exclusives, parcials i les quanties, em sembla correcte, pero que es defense que un a de cobrar en funcio del que cobraba en l'anterior ocupacio, em sembla, a par de demagogic, injust i retrograt.

    ResponElimina
  24. Sempre i quant treballin mes i millor, si no es enganyar al votant.

    ResponElimina
  25. o esta gent guanyen molts cuartos ?o a mi me paguen poc?

    no se,

    pero trobo q demà li diré al meu kefe que me puje el sou q trobo que guanyo poc

    i a vatros vos paguen tan quartos com a estos?



    susanna

    ResponElimina
  26. sobre lo que dius, mosca negra de les 7.30, que si un politic diu "no vull cobrar mes" - em podeu confirmar un rumor que he sentit, que precisament l'alcalde nou de Roquetes ha fet aixo - dir que vol cobrar el sou que cobrava en la feina anterior ?? Es veritat o ha sigut un somni de l'estiu ?

    ResponElimina
  27. ..."Si quitriquen ; que quiticren...."

    ResponElimina
  28. SI CRITIQUEN, QUE CRITIQUEN

    ResponElimina
  29. Pos no, no cobro massa per la meua faena no. però sóc feliç i punt. Això no conta?

    ResponElimina
  30. Manel, tu no pots ser feliç, amb l'odi que tens pels socialistes.

    ResponElimina
  31. si quiriquen que quiriquen, cuq son uns galls mal alimentats. Que vos falta pienso?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta