5 de juliol del 2007

Pla demana disculpes a l'Ebre però insisteix a reclamar un transvasament

El secretari general del PSPV, Joan Ignasi Pla, va reiterar dilluns a Vinaròs la necessitat d'arribar a un acord sobre aigua amb el govern del PP. Segons Pla, el pacte és necessari perquè «la Comunitat Valenciana no tinga una limitació en el seu creixement pel dèficit hídric». «Lamento que la nostra proposta haja pogut caure malament a les Terres de l'Ebre, però la nostra obligació és defensar els interessos del nostre territori», va assenyalar Pla, que s'havia reunit amb regidors socialistes del Baix Maestrat. Així, Pla va afirmar que el País Valencià ha de fer un «gran esforç» per aconseguir la suficiència hídrica i no dependre d'altres conques o de la pluja. El dirigent socialista va afirmar que el transvasament de l'Ebre no és «prioritari», i va descartar la transferència prevista al pla hidrològic del PP perquè era «inviable des del punt de vista econòmic, mediambiental i social». Amb tot, Pla va assenyalar que la solució comporta el diàleg amb Catalunya i Aragó, però també amb el govern de l'Estat, perquè en el futur permetin un transvasament «raonable», que no puga ser discutit per catalans i aragonesos. Segons Pla, un transvasament raonable hauria de respectar la reserva prevista a l'Estatut aragonès i el cabal mínim de l'Ebre.

El Punt (5-Juliol-2007)

Més informació:
-Tot seguit teniu el vídeo de la notícia a Televisió d'Ulldecona, penjat al canal de vídeos de Vinaròs News a You Tube...




3 comentaris:

  1. Ells defensen el seu territori? Vol dir que la millor opció per al seu territori és transvasar aigua de l'Ebre? No parla de les aberracions urbanístiques i de la incoherència de demanar aigua i a la vegada voler crèixer sense mesura?

    ResponElimina
  2. jajajajajaajajajajaja.... toma socialistes, toma....
    PSOE = PP. Agua para todos!!!!

    ResponElimina
  3. Valencià i home de bé...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta