4 de juliol del 2007

Una flixanca serà la portaveu de la Generalitat

La periodista flixanca Aurora Massip, membre de l'equip de Josep Cuní al programa Els Matins de Tv3, serà la nova portaveu del govern de la Generalitat. Segons publica avui El Periódico de Catalunya, Massip serà després de l'estiu la nova directora de comunicació del Govern i, entre les seves funcions, destacarà la d'exercir també com a portaveu de l'Executiu. Massip ja s'hauria entrevistat amb el president José Montilla, i també estarà a les ordres del vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, i del conseller Joan Saura. De fet, el nomenament de Massip comptaria amb el llum verd de les tres formacions polítiques del govern català. El seu càrrec se situa al mateix nivell que el del director de comunicació de la Presidència, Toni Bolaño, que ara és el màxim responsable de la relació amb els mitjans. Personalment, poca cosa us puc dir de Massip, ja que només vaig coincidir amb ella fa uns anys a Flix, durant un acte organitzat pel Grup de Natura Freixe. En aquell moment, l'Aurora Massip ja estava a l'equip de Cuní, però era quan el responsable d'Els Matins de TV3 encara estava a Ona Catalana.
També podeu llegir la notícia a l'E-Notícies i als blocs dels flixencs Òscar Bosch i Joan Ramon Ferrús.

11 comentaris:

  1. no la conec de res, però enhorabona,

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. 4:26, tu tampoc la coneixes de res....pero es igual. Al lio.
    Difama que algo queda.
    A la flixanca, felicitats

    ResponElimina
  4. Aurora: no en fassis cas. Amb lo guapa que ets, com es pot dubtar de tu. Deixal's son enveigues. Per al que vulguis trucam. Ets molt bufona i segur que ho farás molt be.Des d'avui hem constitueixo en un fan teu. Però trucam. Estic enamorat... ¡ ai!

    Cupido Enamoreitor

    ResponElimina
  5. 4:26 PM i 6:15 PM

    Es tracta de fer riure , no de fer plorar , sou uns :

    BORINOTS FINESTRES !

    i jo que em pensava que s´habien extingit?

    Feu Plora

    Felicitats Aurora.

    pero un consell: n´escoltis al Bolaño de turno.

    ResponElimina
  6. Jo si que la coneixo. Va ser professora meva de ràdio i a més d'una excel·lent professional, és una bellíssima persona i molt però que molt treballadora. S'ho ha currat molt, durant molts anys!!!
    Una ex alumna mig ebrenca i fidel seguidora (passiva fins avui) de La Marfanta. Enhorabona Gustau, fas una gran feina i els que vivim a cavall entre l'Ebre i altres terres estem molt ben informats i entretinguts en aquest espai.

    ResponElimina
  7. tia buenaaaaaaaaaaaaaaaaa ... res mes.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Veig qu el nostre patrcinador no li agrada que es diguen les veritats com que esta Srta. li deuen molts de favors ERC i per aixo ta on esta o la posen , programes con el del sr. Cuni (ERC) col.laboradora Pilar Lahora (PSAM, ERC)...no tas tornat gustau com Carod Rovira..?.seria molt for renuncia als teus origents.ja que qui per els seus origents per la seva dignitat.

    ResponElimina
  10. Una cosa és dir que li deuen favors, però una altra molt diferent és atribuir els seus mèrits a altres àmbits. Si he suprimit un parell de missatges és perquè m'han semblat ofensius i sexistes.
    D'altra banda, no sé si m'he tornat com Carod perquè no sé com s'ha tornat ell. Això sí, m'estic quedant calb i he de portar ulleres. Potser serà això...

    ResponElimina
  11. Ai, ai, ai els " hijos del cuerpo"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta