9 de desembre del 2009

L'Ebre deixarà de veure Canal 9


Els ebrencs podem quedar-nos sense Canal 9 durant uns mesos, després d'haver vist la cadena pública valenciana durant gairebé 20 anys. L'apagada analògica arribarà abans del previst a les comarques de Castelló, i per tant les Terres de l'Ebre deixarem de rebre el senyal de Canal 9 a partir del proper dilluns. Només Canet lo Roig, Sant Rafel del Riu i Tírig tindran televisió analògica fins al 12 de gener. En la segona fase de l'encesa digital que ha dissenyat el Ministeri d'Indústria, uns 100 municipis de la província de Castelló deixaran de rebre els canals pel sistema analògic, i per això els espectadors ebrencs del primer canal de la televisió pública valenciana ja han començat a veure un missatge d'avís sobreimprès a la pantalla, tot anunciant el cessament de les emissions a partir del 14 de desembre. Mentrestant, altres territoris de Catalunya sí que podran veure Canal 9 a través de la TDT. Com a gest de bona voluntat per aconseguir la reciprocitat de les emissions entre Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, el govern català va incorporar Canal 9 i IB3 a les zones de cobertura dels repetidors de la regió metropolitana de Barcelona i d'Alpicat (Lleida) i la Mussara (Camp de Tarragona). Però encara no hi ha una data per garantir les emissions de TV3 al País Valencià a través de la TDT, ni tampoc per emetre Canal 9 i IB3 a la resta de territoris que encara no reben el seus senyals digital a través del segon múltiplex de Televisió de Catalunya.

+Més informació:
-Els canals de TDT que es podran veure a les Terres de l'Ebre

8 comentaris:

  1. Aaaaah,pero algu te estomec per mirar aixo?

    ResponElimina
  2. A ma mare li agrada l'Alqueria Blanca, i diria que no es la unica ...

    ResponElimina
  3. 'L'Alqueria Blanca' és un producte molt digne, i també hi ha programes culturals de la Televisió Valenciana, sobretot els que s'emeten per Punt Dos, que en condicions normals estaria bé que Televisió de Catalunya adquirís per poder emetre'ls per TV3 o al 33. No tot el que es fa a Canal 9 són informatius amb l'Ebre desbordat.

    ResponElimina
  4. The Horror, the horror!

    ResponElimina
  5. ...I el canal TE, que es veuráaaaaaaa? Es que tinc unes ganes....!

    ResponElimina
  6. I ara que farem sense els maravillosos i entretinguts programes de la Bendi Suarez a "TeleDidac2?

    ResponElimina
  7. Parlant en serio Gustau,el informatius de Canal9,si es que es poden anomenar aixi, reflexen un altra realitat,jo diria que paralela (para lelos),i no ho dic jo,tu que ets el profesional sabras que es el diuen els teus colegues,o sigue que si no la veem...jo no plorare,ni per l'Alqueria,ni per l'Albufera,i conste que tinc familia a Valencia,que tampoc poden veure TV3

    ResponElimina
  8. l'altre dia a la sèrie nova que se diu Unió Musical Da Capo, van fotre que estaven mirant un noticiari sobre l'aigua de l'ebre que va a tarragona ...

    la veritat ... és que no poden ser més maniPPuladors.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta