28 de gener del 2010

[Nota de premsa] El consell comarcal de la Ribera d’Ebre aprova convenis de col·laboració per potenciar el Centre d’Empreses “ la Ribera “ de Flix i el pavelló firal de Móra la Nova

El ple ha estat marcat per la presència de nombrós públic i la posició de l’equip de govern respecte la candidatura d’Ascó a acollir el cementiri nuclear.

La sessió plenaria del consell riberenc ha aprovat la signatura de convenis per potenciarà, d’una banda, la seva presència al viver d’empreses “ la Ribera “ de Flix i, de l’altra, la potenciació de l’activitat firal i del pavelló de Móra la Nova. El conveni amb el viver d’empreses flixanco significarà la presència de l’ens comarcal amb un despatx i l’atenció de personal de diferents departaments del Consell, especialment, del departament de Dinamització econòmica. També hi haurà una aportació econòmica de 10.000 € anuals.


Pel que fa al conveni que signaran el Consell Comarcal i l’ajuntament de Móra la Nova respecte el pavelló firal moranovenc, té una dotació 20.000 anuals. En virtut d’aquest conveni el Consell disposarà d’un estand a la Fira multisectorial del municipi, així com a la resta de certàmens que es celebren a Móra Nova.


Bernat Pellisa, el president del Consell, ha demanat, en el punt d’Informacions de la Presidència, “ que no es produeixi una fractura social de la comarca” davant la candidatura d’Ascó a acollir el magatzem temporal centralitzat de residus nuclears de alta intensitat. Pellisa ha fet una crida a la responsabilitat, en el marc de les mobilitzacions en contra del cementiri nuclear. En aquest sentit, el president del Consell ha recordat les actuacions que ha iniciat el Consell amb la sol·licitud al Departament de Governació i a la Diputació de Tarragona d’un informe jurídic respecte la legitimitat de la impugnació del ple d’Ascó en que es va aprovar la candidatura al MTC i l’argument central de la mateixa, la incompatibilitat de 4 conseller per participar en la votació.


El ple ha estat marcat per el nombrós públic, convocat per la Coordinadora Anticementiri Nuclear, que ha llençat alguns crits contra els membres de la corporació i l’absència del conseller Rafael Vidal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta